středa 22. září 2010

Cesta vzhůru (část druhá)

Dokončení příběhu z minulého týdne přináší několikeré vyvrcholení ve vyvrcholení příběhu mladé modelky, která se pokouší získat na chlípném šejkovi nějaké výhody v nadcházející soutěži krásy. Bude muset ale dát v plen všechny své tělesné otvory a podvolit je zvrhlým přáním a představám. Je na to připravena? Zvládne to? A co na to Jan Tleskač?

**********

"Myslím, že jsi nadějná modelka... máš určité vlohy..." prohlásil.

"Určité vlohy, můj pane? Mám na to být na titulce Vogue a vy to dobře víte. Dostaňte mně tam a můžete si s mým tělem dělat, co se vám zlíbí."

Šejk musel uznat, že pod náporem těch rentgenových očí se mu špatně uvažovalo. Letmo tedy pokynul levou rukou a zpoza trůnu vykročil jeden z obřích bodyguardů.

Zuzanka si nejprve myslela, že ji chce vyhodit ven ze sálu a že celé její snažení a ponížení přijde vniveč. Obří chlap ji ale místo toho nekompromisně ohnul přes mohutné opěradlo trůnu a jednou rukou jí zašátral po kalhotkách, které byli ale tak drobné, že měl problém je mohutnými prsty uchopit.

Nakonec se mu to ale podařilo a stáhl jí ten delikátní kus prádla ke kolenům.

"Tohle je to co chcete, pane můj? Mám podržet vaší ochrance? Jestli budete chtít, tak podržím každýmu chlapovi na kterého ukážete, když vás to bude vzrušovat, tak se před vaším ctěným zrakem nechám opíchat třeba i..." větu nedokončila, protože zezadu ucítila nekompromisní tlak na své tělo. Vyvalila oči a trochu vyjekla překvapením. Ten obří chlap jí právě zarval svého ptáka přímo do zadku!

"Copak děvče?" Odvětil s pobaveným úsměvem Zayed. "tohle jsi tak úplně neočekávala, že?" Rukou s mohutnými prsteny ji chytil za bradu a se zaujetím pozoroval, jak se její krásný obličej zkřivil bolestí.

Zuzka se chtěla uvolnit, věděla moc dobře, jaké zákonitosti má anální sex, ale takhle naráz to prostě nešlo. Svěrače jí neposlouchali a stále se snažili vypudit ten cizí předmět z konečníku. Bodyguard ale ničeho nedbal a dál ho zasouval hlouběji a hlouběji do jejího těla. Cítila každý jeho centimetr, jak jí napíná a roztahuje. Ten chlap za ní musel mít čuráka jak baseballovou pálku!

A šejk se smál a smál jak se pokoušela uvolnit a předstírat, že se jí to líbí. pravda ale byla taková, že jí to hodně bolelo a slast byla v nedohlednu. Konečně dokončil nateklý žalud svojí sondu do střev nadějné modelky, varlata ho u vchodu zastavila. Zuzanka namáhavě oddechovala a konečně se jí podařilo malonko se přizpůsobit. Na ten popud se ale začal penis v jejím těle opět pohybovat. Trochu ven a zase hluboko dovnitř. Začala naříkat, protože už to nemohla vydržet.

Obrovský chlap ji vzadu chytil za zadeček a začal jí rytmicky šukat. Narážel jí přitom na široké opěradlo od kterého bude mít zítra jistě řadu modřin... Ach modřiny, pomyslela si s poletující hlavou ve vzduchu, z tohohle budu mít víc než jen modřiny.

Najednou přišel další vjem, někdo jí zpracovával kundičku. Trochu se pootočila a spatřila, jak dole klečí ta snědá konkubína, obličej jí tiskla k rozkroku a jazykem se snažila proniknout do úzké štěrbinky. O patro výše se do ní nepřestávala opakovaně dobývat nadržená kláda jednoho z šejkovi ochranky.

Prvotní nápor bolesti ze znásilněného análu pomalu pominul, i když né zrovna příjemný pocit cizího předmětu rejdícího hluboko v jejím těle stále přetrval. Vnímala i ženský jazýček, který kroužil kolem klitorisu a vyvolával v jejím těle vlny vzrušení. Velký chlap za ní funěl a stále jí pevně držel za zadeček. Šejk se ledabyle opřel a z nedaleké skříňky vytáhl mohutný doutník, odsekl špičku a zapálil si ho. Těsně vedle něj vzdychala luxusní modelka pod náporem obřího penisu a jednoho hbitého jazýčku. Bylo vidět, že vladař je s vývojem událostí spokojený. Opřel se, zabafal z doutníku a tlustým prstem ukázal na druhého bodyguarda. Ten ani na zlomek vteřiny nezaváhal, rychlým pohybem si rozepnul poklopec a vytáhl ztopořený penis.

Arabská konkubína přestala lízat Zuzaninu pičku a ponechala ji pouze pod náporem mužské chlouby. Místo toho se posunula k druhému bodyguardovi a začala ho intenzivně kouřit. Ten se tvářil jako by to ani nevnímal a pohledem stále hltal dlouhonohou modelku ohnutou přes opěradlo trůnu. Bylo na něm vidět, že by do ní také rád zapíchl. Ještě chvíli se nechal vykuřovat od Indky, ale pak už to nevydržel a šel vystřídat svého kolegu na bílem masíčku.

Zuzance vyklouzl penis z konečníku a ona si mohla konečně na chvíli oddychnout. Od opěradla byla celá otlačená a celé tělo se jí chvělo vypětím. Než se ale stihla zvednout, někdo jí zezadu opět zatlačil dolů a pronikl jí hluboko do zadečku. Vykřikla překvapením a zanaříkala bolestí. Odpočinek zřejmě nebyl na pořadu dne. Druhý bodyguard ji začal šukat s brutální intenzitou a s každým zásunem cítila, jak jí jeho koule pleskají přes kundu. Hlasitě naříkala a vzdychala a pomalu ani nevnímala spokojeně se tvářícího šejka vedle sebe.

Ten nový do ní zasouval s takovým tempem, že než se unavil, tak to muselo čítat na tisíce přírazů. Prdelka jí pálila jako v ohni a okolo konečníku byla viditelně zarudlá, svěrač už konečně vzdal svoji práci a když z ní bodyguard vytáhl čuráka, zůstal po něm učiněný vymrdaný kráter.

Za lokty ji uchopili silné paže a zvedli z opěradla trůnu. Vedle na schodu ležel na zádech první z ochranky a v ruce si držel nateklý úd. Párkrát si ho pohodil a pak mávl na modelku. Tedy ona si myslela, že mávl na ní, ale ve skutečnosti pokynul svému kolegovi, aby mu přihrál tu evropskou čubičku. V příštím okamžiku už Zuzka seděla na ztopořené kládě.

Obkročmo dosedala proti vztyčenému pyji a zarážela si ho hluboko do pochvy, oproti tomu bušení do análu jí tohle přinášelo vítanou úlevu, i když velikost penisu jí stále dělala problémy. Při prvních přírazech nedosedla až na doraz a pohybovala se jen ve vzduchu, což však chlapa pod ní neuspokojovalo a tak jí začal sám zespodu přirážet a zarážel jí klacek hluboko do měkkého těla. Nakonec to vzdala a začala poslušně dosedat až na kořen, byť s každým přírazem ji do těla vystřelila bolest. Muž pod ní konečně začal spokojeně mručet a rukama jí tiskl plná ňadra.

Druhý z ochranky nechtěl zůstat dlouho ze hry a tak si stoup před ní a namířil jí penis před obličej. Zuzanka ho uchopila a střídavě honila a kouřila. Muž ji občas nastavil varlata a nechal jí, aby mu oblízala celý pytel, pak jí vrátil penis do pusy a dobýval se jí až do hrdla. Nakonec ho to ale přestalo bavit, Zuzanku obešel a zatlačil jí na záda, aby se trochu ohnula.

Jak do mladé modelky vklouzl druhý penis, šejk na trůně uznale zatleskal. Dokonalá dvojitá penetrace dívky z titulních stran módních magazínů. Ještě včera předváděla na molu nejnovější kolekci francouzské módy a teď ji tady zběsile mrdali dva vysvalení arabové naráz. Jeden nateklý čurák v kundě a druhý o patro výše, třoucí se vzájemně o tenkou přepážku a dorážející hluboko do střev. Zuzanka pomalu přestávala vnímat vše okolo sebe, celý svět se skládal jen z těch dvou ocelově tvrdých věcí, které se jí zespodu drali do těla. V jednu chvíli pracovali synchronizovaně a jako kdyby na povel se jí naráz zasouvali do podbřišku, v příštím momentu pracovali jako písty lokomotivy a střídavě v ní mizeli.

Bodyguard rejdící ji v prdelce se čas od času zvedl, předstoupil před ní a nechal si od ní olízat celou svou kládu. Teprve když byl spokojen s její prací, vrátil se dozadu a dál ji šukal do zadku. Toto několikrát zopakovali až jednou zůstal déle před ní, zuřivě si třel nateklý penis a co chvíli jí ho strčil tak neurvale do pusy, až jí narazil žaludem na stažené hrdlo. Přirážel jí mezi bezchybně nalíčené rty a vydával neartikulované zvuky stupňovaného vzrušení.

Zuzanka se tomu poddala a nechala ho, aby jí šukal přímo do obličeje zatímco stále nadskakovala na první kládě. Její prdelka však nemohla zůstat dlouho prázdná a za chvíli v ní opět ucítila tlak. Nejdřív si myslela, že se jí to zmocnil sám šejk, ale ten dál seděl na trůnu a spokojeně pokuřoval. U její prdelky seděla ta indická dívka a soustředěně jí zasouvala prsty do análu. Zuzanka nemohla vůbec nic dělat. Byla ve středu toho všeho a z každé strany si ji napichovalo nějaké kopí. Penis v ústech jí opět dorazil až ke krku a ona musela několika polknutími zahnat potřebu dávení. Muž pod ní pokračoval, na nic nečekal a dál ji nutil na něm cválat.

Indická žena dostupně vyzkoušela dva, tři i čtyři prsty. Anální otvor zdál dostatečně zpracovaný od předchozího mrdání, zvýšila tedy tlak a zasunula té bílé modelce do zadku celou svou ruku. Přes tenkou přepážku v těle cítila, jak v ní dole rejdí tvrdý penis bodyguarda. Sama začala rukou pohyboval a přestože se jí štíhlé tělo evropské modelky snažilo klást odpor, ani na moment nepřestala.

Zuzanka by nejraději křičela, ale měla plná ústa. Bodyguard se evidentně blížil k orgasmu a tak stupňoval přirážení k jejímu půvabnému obličeji. Držel jí pevně za hlavu a hýbal si s ní v rozkroku, jako kdyby to byl jen nějaký nástroj pro jeho uspokojení. Nakonec však dosáhl hranice. Pevně ji uchopil za vlasy, bolestivě zvrátil hlavu až vykřikla. Přímo před obličejem měla penis s nateklým zfialovělým žaludem, ze kterého v rychlých intervalech vylétalo sperma a dopadalo jí na bezchybnou tvář. Ani si nevšimla, že muž pod ní také přestal v přirážení a celý napnutý, zaražený co nejhlouběji do její pochvy, ejakuloval celý obsah svých varlat. Oba dva bodyguardi s řevem uvolnili napětí a všechno ze sebe vystříkali. Nakonec Zuzanku svalili stranou a nechali ji jen tak oddechovat.

Mladá modelka se vůbec nemohla pohnout, všechno jí bolelo a pálilo. Hrdlo měla podrážděné, rty oteklé od soustavného kouření, celý obličej pokrytý cákanci semene a i z rozkroku se jí šířila kalně bílá kaluž mrdky. A co teprve anál, nekompromisně rozmrdaný dvěma čuráky a následně podrobený zkoušce přijmout i paži přisluhující ženy. Zadní svěrač byl široce roztažený a poskytoval přímý pohled do jejího růžového nitra.

Na trůně se spokojeně usmíval šejk. Možná by mohla mít na to, aby byla miss world, pomyslel si v duchu.

1 komentář:

paschaljace řekl(a)...

Casino Review for US 2021 - DrMCD
Read our in-depth Casino Review for 제주도 출장샵 the 2021 US! 과천 출장안마 We have 충주 출장마사지 all tested casinos and 동두천 출장안마 secured their VIP members' welcome bonuses,  Rating: 2 · ‎Review by 서산 출장마사지 Dr