úterý 10. srpna 2010

Spokojený zákazník

Jak moc těžké je živit se svým tělem? Ze začátku to jde poměrně snadno, ale pak se může leccos přihodit a nejednou stojí prodejná dívka před testem svých schopností. Pojďte se podívat na životní příběh jedné takové.

**********

Adélka byla zvyklá na hodně brutální šukání... Jako prostitutka se začala živit okamžitě po dosažení svých osmnáctých narozenin, ale ve skutečnosti si svým tělem přivydělávala už od patnácti. Tehdy to byl jenom takový rozmar a touha po penězích. Oproti svým vrstevnicím byla velmi vyspělá a různé nabídky se hrnuli ze všech stran. Jednou jí na místní diskotéce jeden z chlapů nabídl pětistovku za vykouření. Přestože ještě nikdy neměla čuráka v puse - souhlasila. Vliv alkoholu, vidiny snadného výdělku a trochu mladické rebélie udělali své. Na pánských záchodcích se zavřeli do kabinky a Adélka dělala co uměla, aby byl její první zákazník spokojený. Do teď si pamatovala, jak jí nastříkal obdivuhodnou dávku semene do pusy a chtěl, aby to spolkla, ale jí to zaskočilo a rozkašlala se.

Tehdy si vydělala svoje první peníze, které se ale u ní příliš neohřáli a padli za nové tričko. Příští týden už na diskotéce cíleně pokukovala po opilých chlapech a odhadovala, kdo by mohl být ochotný zaplatit za orální sex s mladou dívenkou. S pokročilou hodinou se šance zvyšovali a nebylo výjimkou, kdy za jednu noc vykouřila na třicet chlapů.

Muž v průměru ejakuluje okolo 15 mililitrů semene, což při takovém počtu obsloužených čuráků znamenalo pro Adélku takřka rovný půllitr mrdky. A to je potřeba vzít v potaz, že chlapy na diskotéce hodně pili, kouřili a jejich semeno tím značně trpělo. Často bylo hořké, svíravé, sráželo se v puse a špatně se polykalo. Přesto Adélka pokračovala od jednoho čuráka ke druhému až už vůbec nemohla. Dokázala si ale takhle vydělat na patnáct tisíc za večer a to jí za to rozhodně stálo, přestože měla k ránu nafouklé břicho a pronikavou chuť semene nemohla dostat z pusy ani zubním kartáčkem.

Nějaký čas to takhle vedla, ale její pověst se rychle šířila a to i nežádoucím směrem. Bylo jen otázkou času, než se to dostalo k jejím rodičům. Otec jednal velmi spontánně a vtrhl do jejího pokoje zrovna když se připravovala, že opět vyrazí na disko. Zkoušela si nejnovější modýlky oblečení, které těsně obepínali její tělo a dávali vyniknout čerstvě zaobleným ženským křivkám. Když otec vzal za kliku, tak ale na sobě měla jen malá tanga kalhotky a lesklé samo držící punčochy na dlouhých štíhlých nohou.

Otec nejprve křičel a rozhazoval rukama. Snažila se argumentovat, ale situaci jenom zhoršila. Nakonec ji pevně chytil a surově nařezal na zadek, až ho měla celý červený. Potom ji svalil na postel, sundal si kalhoty a přestože ho prosila, ať to nedělá, stáhl z ní kalhotky a zatlačil jí velký ztopořený penis hluboko do těla.

V té době byla ještě panna, živila se pouze orálním sexem a přestože vydatně masturbovala, tak pořád měla neporušenou blánu. Otec si v záchvatu zuřivosti ničeho nevšiml. Razantně do ní pronikl a pak ji jen držel hlavu zaraženou v polštářích a zuřivě přirážel. Trvalo mu skoro deset minut, než to na něj přišlo a celou dobu s ní neurvale smýkal. Zneužil jí jako nejpodřadnější čubku - svojí vlastní dceru. Nakonec s mlasknutím vytáhl penis ven a vystříkal se jí v dlouhých a lepkavých cákancích na čerstvě nalíčený obličej. Žaludem jí rozmazal semeno po tváři. Zakřičel nějaké nadávky, uhodil jí a následně rychle opustil pokoj.

Adélka zůstala ležet na posteli a pochva jí pálila od toho brutálního znásilnění. Tenká stružka krve jí potřísnila luxusní punčochy.

A to byl vlastně počátek její opravdové kariéry. Po tomto zážitku se všechno změnilo. Nikdy nechtěla opravdově mrdat za peníze, vykouření považovala za něco přijatelného, ale panenskou blánu si šetřila pro vyvoleného. Teď už to nemělo cenu a tak se rozhodla nabídnout se za peníze celá. Netrvalo ani rok a z Adélky bylo ještě před jejíma sedmnáctýma narozeninama prvotřídní zboží o kterém šly vášnivé zkazky a chlapy se sjížděli z veliké dálky aby do ní mohli zabodnout.

Adélka utekla od rodičů a v Praze si přes známého zajistila pronájem luxusního bytu. Nakupovala jen to nejkvalitnější a zároveň nejlascivnější oblečení a vše podřizovala jen tomu, aby byla splněným snem každého nadrženého chlapa. V osmnácti už byla protřelou kurvou a její mladé tělo neznalo potěšení, které by chlapům nenabídla opakovaně a na doraz.

Teď ale měla velký problém... Opravdu VELKÝ. Klečela na všech čtyřech a zezadu se jí do těla dobýval ocelově tvrdý čurák, který byl větší jak její předloktí. Na délku měl na 35 cm a na šířku skoro 8 cm. Byl černý stejně jako jeho majitel, který ji pevně držel v pase a nabodával si ji na tu neuvěřitelnou kládu. Adélka měla v sobě nejrůznější čuráky a občas dokonce i několik najednou a vždy myslela, že její mladé tělo je natolik pružné, že dokáže pojmout jakýkoliv mužskou pýchu. Ale tohle byl ultimativní test vnitřností.

Ten megalitický penis jí pronikal hluboko do těla a Adélka naříkala bolestí a blahem zároveň. Věděla ale, že to nejhorší ještě přijde.

Přímo před ní seděla na gauči partička černochu, popíjeli české pivo z flašek a bavili se pohledem, jak jejich kamarád zajíždí kurvičku, kterou si zaplatili za své dolary. Pivo a holky - to je to nejkrásnější, co česká země může nabídnout a tahle partička gangstas si to rozhodla užít. Vylosovali mezi sebou prvního zástupce, který měl prověřit její kvality a který právě teď dorážel svojí kládou hluboko do jejího podbřišku. Ostatní se mezi sebou bavili o všem možným a občas hlasitě plácali rukama nad sebou na znamení dobře odvedené práce. Jejich pohled občas sklouznul k jejímu tělu a tehdy si zamnuli mohutná péra ve sportovních kalhotách.

Adélka si za dnešní večer přijde na pořádně tučnou sumičku, ale bude je muset obsloužit všechny. Možná jednoho po druhém, možná jí budou chtít mrdat všichni najednou. Každopádně jejich nástroje chtíče byli zcela neporovnatelné s tím, co kdy Adélka viděla. Jejich celá těla připomínala naolejovaný stroj plný svalů a šlach. Každý z nich měl skoro dva metry a v kalhotách skrýval čuráka velkého jak baseballová pálka.

Chtěla na to nemyslet, byla to jen práce, stačí to přečkat a všechny ty penízky budou její. Ale útrpnost toho všeho jí s železnou pravidelností připomínal penis, který se jí zezadu zarážel do těla. Tohle nebude tak jednoduché, jako vojet šedesátiletého chlapa, co vybral vkladní knížku, aby si naposledy zaskotačil na mladém pružném těle. Tyhle chlapy jsou stroje na mrdání. Taky černošky jsou obrovské ženské s vagínou jak nákupní taška z Tesca, aby dokázali zvládnout své protějšky. Né tak Adélka, která měřila sotva 160 cm a vedle kteréhokoliv z tech černochů vypadala jako malá porcelánová panenka na hraní.

A možná právě to je vzrušovalo. Ten chlap za ní ji pevně držel v pase a přirážel k zadečku jen to mlaskalo. Cítila i jeho nateklé koule, které jí s každým zasunutím pleskly o venušin pahorek. Černoch hlasitě oddechoval a vychutnával si nebývalé úzkou kundičku. Muselo ho to silně vzrušovat, protože cítila jeho horký den na obnažených zádech. Přesto nezrychloval. Měl vyrovnané tempo a dorážel jí do těla s pravidelností těžařské plošiny.

Ostatní gangstas zatím načnuli další plechovky piva a hlasitě se mezi sebou bavili. Jeden z nich to ale nevydržel a z tepláků vytáhl svoji ebenovou tyč a začal ji pomalým pohybem leštit. Měl obří penis v barvě hořké čokolády, po celé délce se rýsovali naběhlé pulzující žily, které se ovíjeli nahoru k žaludu, který připomínal velkou švestku. Na délku musel mít také alespoň 30 cm.

Postel, na které Adélka držela prvnímu ze zástupu černochů, měla sametově modrý přehoz. Čelo tvořily navařené tyče z šedého kovu a zakrývala je sbírka polštářů. Celá místnost byla poměrně luxusně zařízená a vyzdobená. Ostatně jako Adélka samotná. Když šla vítat své exotické zákazníky, tak na sobě měla těsné šaty z pružné látky, které nemilosrdně obepínali její štíhlonké tělo. Pod ním měla luxusní spodní prádlo doplněné samo držícími punčochami a boty na velmi vysokém podpatku. Nepodceňovala ani detaily a tak měla přesné a trochu výrazné líčení, načesané vlasy a každý nehet na ruce měl svůj vlastní vzor.

O šatičky přišla záhy, co černoši přišli do pokoje, teď leželi pohozené u vstupních dveří. Tanga kalhotky měla poodhrnuté na jednu půlku, aby nebránili černému beranidlu dobývat se do jejího sametového těla. Černoši se s ničím nijak nemazali, už to Adélku překvapilo, zřejmě se ve výtahu dohodli, kdo a jak ji bude šukat jako první. Šťastný výherce ji zatlačil do bytu k posteli, přetáhl jí šaty přes hlavu a ohnul na postel. V rychlém sledu jí do těla zajel jeden nasliněný prst, dva prsty a pak už si cestu razil nateklý penis a Adélce nezbylo než kulit modrá očka a zatínat pěsti do sametového povlečení.

Ostatní černoši se beze spěchu rozsadili po místnosti a poslali si jeden po druhém plechovky s pivem. A pozorovali, jak ta malá bílá holčička naříká pod náporem černého masa.

Černoch za ní začal funět trochu více, ale přírazy stále neměnil. "Udělej se chlape, udělej se..." naříkala Adélka, dobře si vědoma, že jí žádný z hostů nerozumí. Černoch jí ale místo toho chytil za zadek a dál přirážel nezměněným tempem. "Nemůžeš mně mrdat věčně... tak už stříkej, dělej."

Trvalo to ještě dalších dvacet minut, než se gangsta za ní vzrušil natolik, aby přistoupil k pořádné akci. Adélka už v to ani nedoufala a začínala propadat představě, že jí bude v těle rejdit to jeho železo až do skonání věků. Černoch ale najednou zesílil stisk rukou v jejím pase a zmáčkl ji tak, že jí zítra určitě naskáčou modřiny. Silou svých svalu si ji najednou začal tvrdě narážet na ztopořený pyj a funět u toho jako raněný buvol. Pro Adélku to bylo velmi bolestivé a přestože jí skoro hodinové předchozí šukání roztáhlo vnitřnosti na potřebnou míru, podobné dorážení bylo takřka nad její možnosti. Hlasitě vzdychala a křičela zároveň. Černoši okolo výskali jak při fotbale a připíjeli si na vítězství.

Černoch se na ní najednou svalil a zalehl ji svým obřím upoceným tělem. Vyjekla překvapením, ale nemohla nic dělat. Byla pod ním uvězněná. Negr jí zadníma nohama zafixoval ty její, krásné štíhlé nožky v sametových punčoškách a dál ji nekompromisně mrdal. Zvyšoval tempo a snažil se proniknout co nejhlouběji. Adélka by tomu nejraději unikla... odplazila se z postele pryč, ale pod vahou více než stokilové hory svalů a šlach neměla šanci se ani pohnout. Černoch přirážel s nevídanou zuřivostí a pak se najednou zastavil, hluboce vražený do nitra mladého těla.

Zachvěl se a pak zase. Chrčel u toho a vydával drsné hrdelní zvuky, které se mísili s naříkáním malé dívenky. Stříkal to přímo do ní. Uprostřed Adélky vybuchla vařící bomba spermatu a zaplavila jí vnitřnosti. "Ach můj bože... ach můj bože..."

Černoch s mlasknutím vytáhl své ochabující maso a svalil se stranou. Konečně se mohla pořádně nadechnout, přesto neměla špetku síly se zvednout. Ležela tam s roztaženýma nohama a odevzdaně pozorovala, jak jí z vyprcané kundy vytéká husté černošské semeno. Postel bude mít obří flek - ale na tom teď nesejde,ještě nemá vyhráno.

Zmohla se, aby se na posteli posadila. Přes dlouhé nohy přetáhla již nepotřebné kalhotky a zůstala sedět s nohama široce od sebe. Před ní masturboval černošský gang z New Yorku. Každý z nich její platící zákazník a ona si moc dobře uvědomovala, že se z toho nebude moci vyvléknout. Proto bude lepší udělat všechno proto, aby se na ní co nejdříve vystřídali.

Jednou rukou si zajela mezi nohy a prsty prozkoumávala svojí dírku. Samotnou ji udivilo, jak moc roztažená byla. Ten černoch do ní vymrdal učiněný nádražní tunel. Vrazila si tam dva prsty a vyčvachtala je ve vytékajícím spermatu. Následně si je vsunula do úst a zálibně oblízala. Semeno chutnalo hořce a melo velmi pronikavou vůni. Toto opakovala několikrát, měla si s čím hrát, protože z kundy jí neustále vytékala další a další mrdka. Trochu se nadzvedla a prst druhé ruky si zatlačila do zadečku. Uvolnila svěrač a začala si rejdit prostředníčkem v prdelce. Černoši výskali a plácali se vzájemně po ramenou.

"Tak už konečně pojďte, vy nadržený opice..." sténala Adélka a vrážela si do řitního otvoru o prst navíc. "Mrdejte mně klidně všichni najednou, hlavně ať už to je rychle za mnou.

A v tom se její přání splnilo... tedy až na tu věc ohledně rychlosti. Pokud jí předskokan mrdal skoro hodinu, ostatní kumpáni rozhodně nezůstali pozadu a soustavně prozkoumávali hloubku jejího těla a když na některého z nich přišlo stříkání, rychle ho vystřídal jiný čerstvý pták. Podávali si ji jako na běžícím pásu a mrdali ji do všech děr. Její tělo pro ně bylo hračkou. Zapichovali do ní svoje klády a užívali si té rozkoše, kterou jim mohli poskytnou jen úzké otvory mladičké bílé dívky ze středních čech. Spokojený zákazník náš pán, říkávalo se.

Žádné komentáře: