středa 23. ledna 2008

Dárek pro tatínka (část první)

Mladá dívka z více než dobře situované rodiny si potřebuje vyřídit účty se svým despotickým otcem a tak mu přichystá malé překvapení, ve kterém sehraje svoji roli chlípný výčepní v nejzapadlejším pajzlu města, skupina opilých štamgastu, jeden kamarád s rozklepanýma kolenama a také jedna videokamera.

**********

Vzádu za domem byl postavený veliký bazén. Okolo byly rozmístěné palmy ve velkých květináčích a proutěný nábytek lákající k odpočinku. V průzračně čisté vodě plavala mladá dívka. Tělo měla pružné a tenké jako proutek. Její pas byl tak úzký, že se to až zdálo nemožné. S drobně působícím tělem ostře kontrastovala veliká prsa, která se dívce dmula na hrudi. Každý, kdo jí poslední dobou potkal, se nejprve musel zadívat na její ňadra. Byla velká, ale velmi pevná s jasným tvarem. Dívka si byla svých předností vědoma a tak je vystavovala na obdiv komukoliv, kdo byl v dosahu. Její plavky měli tak málo látky, že by to stěží vystačilo na kapesník. Většina jejího poprsí tak zůstala odhalena. Spodní díl plavek tvořila drobná tanga, která se zakusovala do kulatého zadečku, který byl tak sametový a hebký, jak jen u tak mladé dívky může být.

Voda byla chladná, ale v parném létě osvěžující. Dívka udělala ještě pár temp a po zapuštěném žebříku se elegantně vyhoupla na břeh. Její tělo se na slunci lesklo. Z jednoho z křesel vzala ručník a zabalila se do něj. Opodál stál starší muž s přísným výrazem v tváři.

"Lucko! Právě tady byl zase ten hrozný pobuda, už jednou jsem ti řekl, že si nepřeji, aby jsi se s ním stýkala!" muž ze sebe vyrážel slova se zřetelným vztekem.

"Ale tati..."
"Nic nechci slyšet! Ten hajzl mi ani nepáchne do domu, rozumíš! Je vidět, že jsme ti popustili uzdu a pěkně jsi zdivočela. Tak to ne holčičko. Pod touhle střechou určuju pravidla já a já se nehodlám koukat, jak se taháš s nějakým hašišovým povalečem!"
"Tati!"

Zkoušela si otce udobřit všemi způsoby. Upírala na něj prosebné oči barvy letní oblohy a snažila se z toho nějak vyklouznout. Ve skutečnosti v ní všechno vřelo. Otec dokonce odmítal vyslechnou její argumenty! Vubec ho to nezajímalo, prostě si udělal vlastní názor a hotovo.

"A aby jsi si z toho vzala ponaučení, tak tento mesíc žádné kapesné! Rozumíš!" otec začal brunátnět ve tváři.
"To neuděláš," začala se bránit a v očích se jí objevila slzička.
"To teda udělám."
"Já jsem chtěla jít na koncert, vždyt to víš!"
"Budeš doma a budeš se učit, protože to teď potřebuješ nejvíc!" křičel dál otec.
"Nemůžeš mi v tom zabránit! Jsem dospělá a můžu si dělat co chci! Když budu muset, tak si opatřím peníze jinde! Nepotřebuju tě!"
"No jistě krasotinko, ty si tak někdy najdeš práci... Nejdřív musíš vystudovat a pak se uvidí! Teď by tě vzali tak leda k popelářům. Nevíš o světě vůbec nic!

A to byla poslední kapka. Lucka se na místě otočila a rázným krokem odešla do svého pokoje. Otec tam ještě nějakou chvíli stál a něco si bručel sám pro sebe. Pak odešel k baru a nalil si velkého panáka skotské.

Jeho dcera zatím o parto výše práskla dveřmi.
"Debil," ulevila si.
Rozhlédla se po velkém pokoji, který byl zařízen ještě v dětském stylu. Rychle vyrazila k šatní skříni a po cestě zahodila ručník na postel. Vyskočila z plavek a začla se prohrabovat šuplíkem na spodní prádlo, který přímo přetékal luxusní sbírkou značek jako Victoria`s secret. Chvilku vybírala a nakonec vyndala drobné kalhotky se šnůrkama na bocích. Oblékla si je a prohlédla se ve velkém zrcadle. Měla svoje tělo ráda. Vzala svá prsa do dlaní, trošku je stiskla a mírně se prohnula v zádech, aby mohla vidět, jaký má ve zvolených kalhotkách zadeček.
"Z tohohle se všem zatočí hlava," řekla si sama pro sebe

Nakonec vybrala ještě černé lesklé kalhoty, které byli velmi upnuté a dávali jejímu zadečku vyniknout. Růžové elastické tílko s velikým výstřihem byla jasná volba. Měla ho ráda a věděla, že klukům z něj soupá pára nejen od uší, ale hlavně z poklopce.
Učesala si vlasy a překontrolovala líčení. Nakonec jen trochu zvlhčila rty pomádou, aby pusobili svůdněji a vyrazila ven z pokoje.
Nedělalo ji sebemenší problémy se nepozorovaně dostat do otcovy pracovny a tam mu z police sebrat videokameru. Z dolního šuflíku pak vybrala kazetu s oslavou jeho narozenin, kde naposledy byli zaznamenáni všichni jeho kamarádi, než se dva z nich vybourali v autě a třetí umřel na rakovinu. Mrkla, jestli je nabitá baterka a pak rychle vhodila přístroj do kabelky. Zadním vchodem utekla z domu a v dětské tváři měla nepatřičně tvrdý výraz. "Však já mu ukážu!" Ještě na cestě do města zavolala Tomovi. Ten byl trochu rozespalý, ale nedokázal ji odmítnout. Na nic se neptal a slíbil, že bude včas na místě.

Sešli se kousek od nádraží. Tom vypadal trochu překvapeně.
"Páni, ty jsi se tedy vyfikla. Vypadáš úžasně Luc, co máš v plánu! Rozehnat pár spořádaných manželství?"
"No možná, že tak něco. Hele - potřebuju tvoji pomoc."
"Cokoliv si žádáš spanilá."
"A bez blbých keců. Prostě si vezmi tohle," strčila mu do ruky kameru. "A co s tím, na to už přijdeš sám."

Vydali se do nejbližšího baru. Tom vypadal převapeně a snažil se něco namítat, ale bylo vidět, že Lucka se nedá ze svého plánu nijak odradit - ať už skrýval cokoliv. Podnik se jmenoval "U Dominika" a byl vyhlášeným pajzlem nádražáků, ukrajinských kopáčů a sem tam nějakého toho bezdomovce, který konečně vyžebral pár drobných na panáka rumu. Budova byla oprýskaná a nesla stopy po moči, kterou tam zanechali štamgasti vyhnaní v zavírací hodinu do nepřízně reality.

Lucka rázně otevřela dveře a nakráčela dovnitř. Místnost byla silně zakouřená a halasní zákaznící se překřikovali u stolů se špinavými ubrusy. V rohu byla malá televize, kde běžel nějaký sportovní kanál, ale nikdo ho nesledoval. Na druhém konci místnosti stál starý kulečníkový stul, který se používal spíše jako odkladiště půlitrů. Lucka si to namířila přímo k němu.

Nijak nespěchala. Měla naučenou modelkovskou chůzi po molu a tu teď plně zúročila. Dávala jednu nohu před druhou a s každým krokem trochu houpla zadečkem. Hospoda byla narvaná a přestože hlasité hovory pokračovali dál, většina očí se upnula na mladou dívenku a hltaly tvary jejího pevného těla.

"Zapni kameru," poručila Tomovi.
"No jo, ale co mám jako točit?"
"Co asi? Mně!"

Opřela se o zaprášený kulečník a rukou si shrnula blonďaté vlasy z čela. Netrvalo dlouho a objevil se hospodský a číšník v jednom. Starý chlap, mohlo mu být tak pět a padesát let. Malý, podsaditý, velký pupek a na hlavě jen pár mastných vlasů.
"Máte přání?" zeptal se zdvořile, ale ani se nenamáhal koukat se Lucce do očí. Misto toho jí neomaleně zíral přímo do výstřihu, kde se dmuly ty nejúžasnější prsa, jaký kdy viděl.
Lucka jen okem zkontrolovala, jestli kamera běží a zabírá ji přesně tak jak chtěla. Pak se otočila k hospodskému a zamrkala na něj velikýma modrýma očima.
"Chtěla bych si s vámi zahrát kulečník, jestli teda tady někde najdete alespoň jedno použitelné tágo."
"Tak to jste první asi po pěti letech. V centru města je teď ta velká herna, proč nejdete tam?"
"Tam není to, co hledám," odpověděla mu a schválně se trochu prohýbala v zádech, aby si mohl dostatečně prohlédnou její prsa.
"No když jinak nedáte, tak jedno tágo je myslím hozený vzadu ve skladu. Dojdu pro něj. Počkejte chviličku."
Hospodský na okamžik zmizel, ale vzápetí už se hrnul ze zadních dveří zpět a v ruce měl staré odřené tágo. Lucka se zatím otočila a vhodila do stolu minci. Koule zarachotili a vysypali se do dolní přihrádky. Pomalu se pro ně ohýbala a pokaždé si dala záležet, aby si všichni v místnosti mohli prohlédnout její kulatý zadeček v tesných lesklých kalhotách. Hovory pomalu utichaly.
"Tak tady máte ten klacek slečno, ale nemyslím, že by se s ním ještě dalo nějak dobře hrat."
"Jen si ho nechte, máte právo prvního šťouchu," řekla mu.
"Cože?" řekl hospodký.
"Cože?" řekl Tom, který stále svíral v rukou kameru a vše nátáčel.
"Prostě si s váma chci zahrát kulečník," řekla co nejnevinněji to dokázala. Její velké světle modré oči se zavrtávali do toho starého ochmelky.
"Ale já musím slečinko čepovat, zahrajte si tady s mladíkem, co s váma přišel."
"Ten už svůj úkol má. A věřím, že vám hosté tu chvilku odpustí. Jo a navíc..." opět zamrkala dlouhýma černýma řasama. "Když vyhrajete, tak vám ho tady přede všema vykouřím." Sdělila mu hlasem desetileté holčičky.
"Cože?" hostinský se zdráhal uvěřit.
Tom spustil kameru a jen tupě zazíral na svou kamarádku, ta po něm střelila ostrým pohledem a on kameru zase zvedl. Vepředu blikalo červené světýlko.
"Je to jednoduché, zahrajem si jednu hru a když mne porazíte, tak vám ho vykouřím - až do sucha. Jsem v tom dobrá, nebojte."
"Si děláte srandu. A proč to tedy ten hejsek všechno natáčí?" chtěl vědět hostinky.
"To je pro mého tatínka. Je to hajzl a já chci, aby viděl, k čemu svoji dceru dohnal."

To už celý rozhovor začal přitahovat pozornost ostatních hostů. Dělníci ve špinavých monterkách sedící u nejbližšího stolu zaslechli předmět sázky a teď tu informaci posílali dál. "Prej mu vyhulí brko, když jí porazí v kulábru," šeptali si mezi sebou.

Lucka se začla bát, že se hospodký nerozhoupá a celý plán půjde do háje. Tak rychle udělala krok blíž a přimáčkla se k němu prsama. Rukou mu zajela do rozkroku. "Nejsem v kulečníku moc dobrá..." špitla tomu chlapovi, co by mohl být její dědeček. Drobnou dlaní mu třela poklopec.
Tomovi se chvěla ruka a na čele se perlil pot. Tohle tedy opravdu nečekal. Lucka oblečená do svého nejluxusnějšího oblečení se hrabe v rozkroku nějakému pivnimu přeborníkovi minulého století. Červená čísílka v kameře utíkala vpřed.

První šťouch byl hospodského. Koule se rozkutáleli po desce stolu a hra začala. Lucka se nahýbala přes okraj a špulila na všechny zadeček. Hospodský se chechtal a vždycky, když chtěla zahrát úder, jí sáhnul na prdelku.
"To je nepovolené rozptylovaní," čertila se na oko.
"S tím souhlasím, ale ve finále to víc rozptyluje mně, než vás slečinko," smál se hospodský.
Koule mizeli jedna po druhé v rozích stolu.
Lucka chtěla zahrát šťouch na modrou osmičku, ale když se ohnula ke stolu, hospodský ji popad zezadu za prsa a pevně je stiskl. Minula.
Celá partie netrvala déle jak deset minut. Hospodský umístil poslední kouli a vítězoslavně se podíval na Lucku.
"Chci svoji cenu."
Okolo nich se už dávno mačkali dělníci a nádražáci, kteří tam přišli na svůj denní přisun piva. "Sázky se musí platit," křikl někdo z nich. "To bych teda řek, že jo!" odpověděl mu někdo další. "Hej! Uhni ty s tou kamerou!" zakřičel někdo na Toma.

Lucka se pomalým krokem přiblížila ke šklebícímu se hospodkému. Došla až k němu a přitiskla mu prsa na hruď. On jí okamžitě popad za zadeček a přitiskl si ji k sobě.

Ještě během hry uvažovala, jestli neudělala chybu. Ještě se z toho dalo vycouvat, ale teď už ne. Všichni ti chlapy okolo... Něco na tom ji vzrušovalo. Podívala se přímo do kamery, kterou držel v roztřesených rukách Tom.
"Nic z toho by se nemuselo stát, kdyby jsi si alespoň vyslech, co jsem ti chtěla říct, tati!" Křikla proti objektivu a pak obejmula hospodského a začla se s ním vášnivě líbat.
Hladila ho vzadu na krku, po zádech, tiskla se k němu. On jí zatím drtil rukama zadeček a rejdil jí v puse jazykem.
Trvalo to dlouho, než se nabažil toho polibku. Jeho jazyk byl drsný a snažil se jí ho strčit snad do všech koutů pusy. Přitom nepřestával pevně svírat její prdelku. Trochu vzdychla.
Mírně se odtáhla a začla mu rychle rozepínat kalhoty.
"Tak správě, vyhrál jsem a teď mi ho podle dohody pěkně vykouříš."
Usmála se na něj a šíhlou rukou zalovila v jeho rozkroku. Lidé okolo se začli hrnou blíž a strkali se, aby každý viděl. V hospodě mohlo být více jak třicet dělníků a všichni teď stáli o to, pozorovat, jak ta sotva dospělá dívenka bude kouřit jejich hospodskému. Někdo se dokonce začal sázet, jestli bude polykat.

Chvíli zápasila s látkou trenýrek, ale nakonec se jí podařilo osvobodit hospodkého penis. Udiveně na něj upřela zrak. Ten malý páprda měl přirození tak silné, jako její zápestí a dlouhý byl, že by ho mohla honit obouruč a ještě by to nestačilo. Upřeně na něj zírala, byl to ten největší penis, jaký kdy viděla a to za sebou už na svůj věk měla pěknou rádku postelových partnerů.
"Jenom se ho neboj, maličká. Zvládli to jiné před tebou - zvládneš to i ty," řekl jí hostinský a přitom začal hladit prsa vykukující z růžového tílka.

Lucku to úplně rozhodilo a musela se několikrát zhluboka nadechnout. Všichni ti lidé okolo na ní lačně zírali. Všichni ti umaštění dělníci, kteří mají možná v kalhotách něco podobného. Zadívala se jim mezi nohy a skutečně zjistila, jak se nejednomu z nich zvedá v poklopci boule a jak jiní mají ruce vražené hluboko do kapes. Pocítila z toho najednou silné vzrušení. Všichni ti chlapi okolo...

Podívala se zpříma do kamery - chtěla, aby otec jasně viděl, co svojí debilitou způsobil - a začla obrovský penis ve své ruce pomalu honit. Její drobná ruka ho sotva obejmula, ale snažila se ho pevně tisknout a přetahovat předkožku přes žalud.

"Správně, děvčátko, jdeš na to správně," řekl jí hostinský, který si nepřestával hrát s jejíma prsama. Střídavě je tisknul a mackal, líbilo se mu, jak se jeho prsty zabořují do mladé podajné tkáně. Přes tenkou látku nahmatal její bradavky a pevně je sevřel mezi palec a ukazováček, tak silně až trochu sykla bolestí.
"Ta má teda kozy, to sem ještě nevidel," řekl někdo z přihlížejícího davu dělníků.

Lucka trochu zrychlila, na hospodkém bylo vidět, že se mu to líbí. Honila ho řádně a celou dobu se koukala buď přímo do kamery, za kterou viděla vyděšený výraz svého kamaráda, nebo přímo do očí okolních čumilů, jež byli jak temné studny chtíče. Po jejím těle zatím putovali ruce hospodského a užívali si její měkkost a hebkost.
Podívala se dolů a zjistila, že žalud je tak neteklý krví, že stvrdnul jako kámen. Celý penis připomínal kladivo, kterým jde prorazit zeď. V dalni cítila, jak pravidelně pulzuje.

Trochu se odtáhla a pomalu si před hostinského klekla. Dav začal jásat někteří si dokonce začli vyměňovat bankovky.
Penis se teď houpal přímo před její tváří. Vzala ho do obou rukou a třela ho tam a zpět. Na samotné špičce z rozšířené dírky vytekla malá kapka kalného sekretu. Vyplázla jazyk a olízla ji. Hostinký ji začal hladít po vlasech světlejších jak první jarní slunce. "Kuř, maličká."

"Lucko to přece..." vykoktal ze sebe Tom. Objektivem kamery však nepouštěl Lucku klečící před tím ochmelkou ze záběru.
Podívala se přímo ne něj a pak pohledem uhnula do kamery. V modrých očích se jí zalesko. Rozevřela rty a zastrčila si penis do pusy.
"Ach....." vzdychl hostinský a trochu se zaklonil. Jeho penis trčel vpřed, jako bájné kopí nějakého válečníka.

Lucka ho začla kouřit, jak nejlépe uměla. Jeho velikost jí však dělala problémy. Žalud byl veliký a zaplnil jí celá ústa. Na její sametové lici bylo vidět, jak se snaží zastrčit si ten pohlavní orgán hloubeji do krku, ale nemůže.

"Rychleji, ty luxusní kurvičko, rychleji!" Hospodský ji chytil hlavu do dlaní a začal jí přirážet do pusy.
"Uhm. Hmou. Hchou," snažila se něco říct, ale přes plná ústa se jí to nedařilo a tak ven proniklo jen huhlání. Penis jí mizel v puse po centimetrech a pokaždé se dostal o něco hlouběji. Dávila se, ale vždycky, když už to nemohla vydržet, tak hostinký svou kládu o něco povytáhl a dal jí možnost se nadechnout. V příštím okamžiku jí ale zarazil penis zase hluboko do pusy a nedbal na její vytřeštěné oči.

Pár dělníků stojících okolo to už nevydrželo, vytáhli z kalhot svá přirození a začli bez známek studu onanovat. Lucka to viděla a pocítila z toho netušené vzrušení. Nikdy by do sebe neřekla, že něco takového udělá, ale teď cítila silný chtíč, který jí prostupoval celým tělem a rozpaloval ji do běla.
Rukama trochu stáhla hospodskému kalhoty a začla v rukou mnout mohutné koule, které se mu houpali v rozkroku. Byli chlupaté a trochu vlhké, opatrně je mnula a mírně tiskla. Hospodský z toho vzdychal a nepřestával jí přirážet k pusince. Cítila nahořklou chuť jeho semene, které mu unikalo ze špičky žaludu.

Jednou rukou ho trochu odtáhla, aby zmírnila jeho přirážení a druhou si vyndala penis z pusy. Rychle ho začala honit. Jak byl vlhký od jejích slin, tak to hlasitě mlaskalo.

Zvedla ho nahoru a začala rty přejíždět po celé jeho spodní straně. Tam a zpět, nekolikrát po sobě. Zastavila se na uzdičce přímo pod zfialovělým žaludem a jazykem ji zkušeně dráždila. Druhou rukou znova sjela na varlata a pokračovala v jejich masáži. Začla oblizovat žalud a trochu do něj kousala. Hospodksý už hlasitě vzdychal a v jeho obličeji bylo patrné silné vzrušení. "Strč si ho zpátky do pusinky, honem, už brzo budu," naříkal.
Znova si ho tedy zasunula mezi rty a začala ho co nejsilněji sát. Na tvářích se jí objevili důlky - ruce jí neustále pracovali na varlatech nebo honily to neteklé maso, jehož špička jí končila v pusince.

Jeden z dělníků to už nevydržel a začal při té podívané stříkat. Semeno vyletovalo z jeho penisu směrem ke klečící Lucce a ta to celé pozorovala s penisem, který jí dorážel na mandle. Bylo obdivuhodné, kolik toho ten čumil v sobě měl, vychrlil na podlahu snad dvanáct dávek, které udělali na špinavých dlaždičkách malé loužičky. Hrozně jí to vzrušilo.

"Ach můj Bože, ach můj Bože," opakoval si pro sebe Tom s kamerou, která stále více ukusovala ze záznamu rodinné oslavy.

Za neustálého polykání se snažila zasunout si penis co nejhlouběji do hrdla. Hostinský se najednou celý napružil a snad všechny jeho svaly v těle ztuhly. Rychle penis trochu povytáhla, aby jí přívalem semene neudusil. Hostinský ještě dvakrát zatnul ruce v pěst a s ulevujícím výkřikem začal stříkat.
Koule mu poskalovali v rozkroku a pumpovali semeno přímo do její pusy. Hned první dva výstřiky jí zaplavili celou pusu a přestože vyvrcholení čekala, tohle na ní bylo moc. Zkusila to spolknout, ale cukající zalud jí do pusy vychrlil další mohutnou dávku. Zalkla se a prudce rozkašlala, penis jí vyklouzl z úst.
Nemohla popadnout dech a hospodský přímo před ní se zavřenýma očima stále prožíval svůj orgasmus. Penis mu trčel v rozkroku a stále stříkal další a další dávky semene, které dopadali Lucce na obličej, na tvář, do vlasů. Jeho sperma bylo husté a vytvářelo jí na tváři přímo závoje bílé tekutiny. Jedna kapka jí zasáhla oko. Musela ucuknout. Rukou se vzadu opřela a dál se snažila vykašlat, co se jí v krku dostalo do špátného otvoru.

Nakonec přecejenom popadla dech. Zhluboka oddechovala a z otevřených úst jí odkapávalo sperma. Po tváři jí tekli veliké stříkance a ze špičky nosu a brady v kapkách padali na podlahu. Bylo jí to jedno, hlavně že konečně popadla dech.

"Ty vole, ten tu holku malem utopil," ozvalo se z davu.

Trvalo několik okamžiků, než se Lucka úplně sebrala. Nakonec několikrát polkla, v marné snaze zahnat pronikavě hořkou chuť spermatu, a postavila se na nohy. Všichni okolo na ní upřeně zírali. Hospodský si rval stále nateklé péro zpátky do kalhot a nepřestával se šklebit. Ostatní měli povětšinou své čuráky v rukou a zuřivě je třeli. Měli u toho otevřená ústa a jejich obličeje byli bez známek inteligence. Uplně propadli chtíči.

Pohledem vyhledala Toma s kamerou. Stál úplně na straně a jedno oko přilepené k hledáčku přístroje. Červené světýlko stále blikalo. S určitým uspokojením si všimla, že i jeho poklopec je vzedmutý jako skautské teepee.

Jednoduchým pohybem si sundala tílko, které bylo na vrchu plné mokrých skvrn. Otočila se ke všem zády a rozepnula si kalhoty. Dav dělníků ji začal povzbuzovat a hlasitě komentovat

Pomalu naučeným pohybem stáhla těsné kalhoty přes zadeček a v předklonu všem ukázala svou pevnou prdelku. Kalhoty zakopla pod kulečníkový stůl a opřela se. Její zadeček se vznášel ve vzduchu přímo před těma naddrženýma dělníkama.

Pomalu se otočila a začla si hladit prsa. Očima přejížděla z jednoho hospodského povaleče na druhého.

"Pááááánovééé," řekla potichu svým nevinným hláskem desetileté holčičky. "Otec mi nechce dát peníze na koncert mé oblíbené kapely a nevěří, že bych si dokázala vydělat peníze sama. Tak mám pro vás nabídku. Každý, kdo tady mému kamarovi s kamerou dá do ruky pětistovku, ten si se mnou může dělat co chce. Budu poslušná holčička a udělám, co mi přikážete. Můžete mi ho klidně strčit i do zadečku, když budete chtít. Jen po tom, co se uděláte, se musíte postavit přímo před kameru a nahlas říct: "Vyšukal jsem tvojí malou holčičku." To je celé. Má někdo z vás zájem?"

2 komentáře:

karl řekl(a)...

hmmm,zjimávé čtení pokračuj rád bych to dočet:-D

Anonymní řekl(a)...

Perfektní povídka, ráda bych si přečetla pokračování.