pondělí 16. srpna 2010

Hlídání je těžká dřina (část první)

Co všechno se děje za velikou louží, kam se dostane mladá aupair? :-) No samozřejmě samé necudnosti, perveznosti a chtíčem olepené zvrhlosti. Vše směřuje k finále, na které si ale budete muset počkat do konce týdne, kdy se objeví druhý díl tohoto delšího příběhu.

**********


John si spokojeně založil ruce za hlavu a uvolnil se. Ve svých letech se znal už natolik dobře, že věděl, že se jen tak neudělá. A to i přesto, že ta mladá holčička měla neuvěřitelně úzkou kundičku. Dál ležel na zádech a pozoroval, tak na něm drobná dívka nadskakuje, s každým dosednutím v ní mizí jeho třiceticentimetrová kláda a John by přísahal, že jí musí končit daleko v břiše. Ze začátku hodně naříkala, když si do ní razil cestu, ale teď už jen spokojeně ležel a ona sama se napichovala na jeho vzpřímené kopí.

Jmenovala se Lucka a John ji přijmul jako výpomoc na hlídání. Pocházela ze střední Evropy a jako aupair pracovala poprvé. Chtěla poznat cizí zemi a vydělat nějaké peníze. Rodiče jí jistě dali spoustu dobrých rad do života a pak ji poslali do světa ve kterém na ni čekal Johnův penis - ztopořený, tvrdý jako kámen a připravený si ji napíchnout. Lucka je drobná blondýnka s váhou pouhých čtyřicetčtyři kilo a tělem sotva dospělé dívky, John je dvojmetrový chlap s vahou hodně nad sto kilo a takřka trojnásobným věkem. Taky to vypadalo trochu nepatřičně, jak na něm nadskakovala taková malá panenka. Kousala se do rtu a vydávala tenké až dětské vzdychání, zatímco on spokojeně ležel a pozoroval ji.

Do rodiny mu ji přivedla agentura, které dal požadavek na aupair. Přijal ji bez vedlejších úmyslů, ale hned druhý den se mu začala vařit krev v žilách, když ji pozoroval při aerobicu. Na sobě měla lesklé šortky a upnutý top, protahovala se a dávala na obdiv ohebnost mladého těla. John ji viděl z kuchyně a neubránil se tomu, aby si ho pak ve sprše nevyhodil při představě, jak tu malou čubku prcá. Tehdy to byla jen představa, která se zdála tak nesplnitelná... Kdo by byl řek, že o měsíc později na něm bude se zalíbením rajtovat a pokoušet se zasunout do sebe jeho nateklé maso až po koule.

Právě teď se trochu předklonila, opřela se mu rukama o rozložitý a chlupatý hrudník a upřela na něj své zářivě modré oči, které ještě nestihli ztratit lesk nevinnosti. Zadečkem přitom stále pohybovala tak, že jeho penis do ní vklouzával v pravidelném rytmu. Cítil její zrychlující se dech. Přesto stále neudělal jediný pohyb.

Její pravidelný ranní aerobic se pro něj stal voyaerskou povinností, vždy ji sledoval s neskrývaným zájmem, který si velmi dobře uvědomovala. Přesto byl jejich vztah nadále profesionální. John má náročnou práci, kvůli které musí být hodně z domu, ale má dva syny, přičemž nejstaršímu Rickovi je asi jako Lucce a nejmladšímu Ferisovi sotva čtyři roky. Nechtěl péči o malého svěřit Rickovi, protože ten je teď ve fázi, kdy se musí vyrovnat hlavě sám se sebou a proto dal do agentury požadavek na aupair.

Lucka se zabydlela v domě rychle a s Johnem se míjela občas v koupelně - provoněná mýdlem a zabalená jen do ručníku. Jindy se o něj opřela při sledování napínavého filmu. S každým dnem měli k sobě blíž a blíž.

Jednou si u bazénu chladil nohy a z domu najednou vyšla Lucka v malých stříbrných tanga plavkách. Úplně tehdy zkoprněl a nemohl z ní spustit oči. Měla malá ale pevná prsa s miniaturními bradavkami. Velmi úzký pas dával vyniknout kulatému zadečku a skoro až hubeným nohám. Skočila do vody šipkou a jen tak se čachtala. John vzápětí dostal erekci a aby ji skryl, také se ponořil do chladné vody. Lucce však jeho vzrušení neuniklo, připlavala k němu a jen tak náhodou se o něj otřela.

Pamatoval si, že tehdy se to stalo poprvé. Nedokázal to vzrušení ovládnout a přitiskl si ji k sobě. Vzápětí již do ní tlačil nateklého ptáka a ona naříkala v cizím jazyce. Nevěděl, zda ho prosí aby jí ho tam nemilosrdně narval, nebo zda chce, aby okamžitě přestal, že jí to bolí. Bylo mu to jedno, on chtěl být v ní zaražený až po koule a když se mu to podařilo, tak začal zběsile přirážet, až jí blonďatá hlava poletovala vzduchem jak při heavymetalovém koncertu. Udělal se během pár minut a vystříkal se přímo do ní. Ještě jí teklo sperma po hubených nohách, když ji táhl do domu, kde ji povalil na postel. Jen se na ní koukal a honil si lehce povadlé péro. Lucka se rozvalila a při pohledu na něj se začala sama dráždit. Netrvalo dlouho a už ho do ní zase nemilosrdně vrážel a ona naříkala a vzdychala tím sladkým dívčím hláskem. Nakonec jí postříkal mohutnou dávkou semene ty její malá prsa a nechal ji tam na posteli oddychovat. Odešel do sprchy a dlouho přemýšlel, co to udělal a jaký to bude mít dopad.

Teď už od té události uběhl bezmála měsíc a John píchal svojí aupair každý den. Byla tak rozkošná, drobounká a uzounká.

Ještě několikrát nadskočila na jeho péru a pokaždé dosedla až na samotný kořen. Pak sesedla, posunula se dozadu a klekla si na všechny čtyři mezi jeho kolena. Uchopila malou bílou ručkou nateklé maso pulzující chtíčem a začala ho táhlými pohyby honit.

"Líbí se ti to?" Zeptala se ho s chrpovýma očima opřenýma do těch jeho.

"To si piš maličká," vydechl ze sebe John a pomyslel si, jak se její angličtina zlepšila.

Teď se na něj usmála a začala mu druhou ručkou masírovat chlupaté koule.

"Chci abys mi to nastříkal přímo do pusy."

"To si ale musíš zasloužit," usmál se na ní.

I ona se na něj usmála, nevinným až dětským úsměvem. Přitom zrychlila práci rukou na jeho přirození. "Udělám pro to cokoliv," špitla a v příštím okamžiku ho už intenzivně kouřila.

Měla malou pusinku a tak dokázala spolknout jen Johnův žalud plus pár centimetrů navíc, snažila se to ale vynahradit usilovným sáním a masírováním varlat. Špičkou jazyka dráždila uzdičku a zajížděla do dírky, kde mohla ochutnat první přísliby blížící se záplavy mrdky.

John se opět spokojeně položil na polštáře a vychutnával si sametovost jejich rtů. Malinko ho přihoňovala rukou, ne moc na to, aby se z toho stal dominantní pocit ale spíš tak doplňovala celkový dojem z kouření. Chvíli ho takhle dráždila a když se jí zdálo, že vzrušení cuká penisem stále více a více, tak si naslinila tenký prstík a začla s ním kroužit kolem Johnova konečníku. Ten se jen pousmál a podíval se na ní.

Byla tak rozkošná, blonďaté vlásky jí padaly v něžných spirálách do jeho rozkroku, průzračné oči připomínaly nevinnost malého koťátka a vše to korunoval nateklý čurák, končící v sametové pusince.

Kouřila ho opravdu znamenitě a s každým zasunutím do pusy i trochu zvýšila tlak prstu proti jeho řitnímu otvoru. John začal hlasitě vzdychat, už nemohl nadále ovládat své vzrušení, bylo to příliš krásné.

Lucinka se na něj upřímně koukala a snažila stupňovat jeho chtíč. Pevně mu tiskla rukou penis a snažila se ho kouřit víc do hloubky, žalud jí narážel do hrdla a ona se ho s polykáním snažila zasunout hloubš a hloubš. Současně s tím pronikala prstem do Johnova konečníku a masírovala mu prostatu. Když trochu zpracovala svěrač, tak přidala ještě jeden štíhlý prstík a systematicky je vrážela do jeho chlupaté řitě. Penis už dokázala polknout skoro na půlku jeho enormní délky, žalud jí dorážel do hrdla a uvolňoval pronikavou chuť čerstvé mrdky.

John už to nemohl déle vydržet a tak ji chytil za blonďatou hlavu a se skoro zvířecími zvuky jí začal přirážet do pusinky. Protlačil jí čuráka až do krku a zkusil dorazit ještě o kus dál, chrčel u toho vzrušením. Drobné prstíky mu zatím mačkali prostatu v konečníku a jeho varlata se stáhla k tělu připravena v příštím okamžiku vydat veškeré své hořké tajemství.

Zakřičel, zabořil si její obličej do klína a v příštím okamžiku začal stříkat. V mohutných dávkách uvolňoval semeno a chrčel u toho blahem. Lucinka rozhazovala rukama a snažila se tomu bránit, ale chlap před ní byl třikrát takový a jeho síla byla obrovská. Mohl si s ní hrát jako s panenkou. Té se rozhodl vystříkat hluboko v hrdle a ona s tím nemůže nic dělat. Celkově to netrvalo dlouho, ale z jejího pohledu to byly nikdy nekončící cákance, které jí stékaly hrdlem do žaludku. Vždy si už myslela, že ji pustí a že se bude moci nadechnout, ale on jí místo toho zarazil žalud ještě o kousek dál a vychrlil ze sebe další dávku mrdky.

Nakonec ale přece jenom uvolnil sevření a Lucka rychle vytáhla penis z hrdla a zalapala po vzduchu. Bylo snad na poslední chvíli, protože o moment déle by už ztratila vědomí. Teď namáhavě oddechovala, usmívala se a pomalu honila ochabující penis.

"Ty seš taková krásná malá čubička..." zašeptal jí.

"Pro vás udělám cokoliv."

"Já vím, maličká, a taky pro tebe budu mít odpovědný úkol," řekl jí John.

"Miluju odpovědné úkoly," odpověděla mu Lucinka a slízla při tom zbytek mrdky, která vytékala z ochabujícího penisu.

Žádné komentáře: