středa 25. srpna 2010

Hlídání je těžká dřina (část druhá)

Ve druhé části příběhu spřádá chlípný otec zvrhlé plány a mladá aupair dívka se nestačí divit, co všechno se na ní chystá. Dokončení příběhu z minulého týdne nabídne další zvrhlé příhody obsahující klasické spektrum praktik od orálního sexu, klasiky až po nekompromisní anál.

**********

Trvalo necelý týden, než dal John dohromady celý plán a připravil vše tak, aby to klaplo. V pátek večer u společné večeře ostentativně odešel rovnou do svého pokoje s odůvodněním, že je šíleně přepracovaný a půjde rovnou spát. Lucka dala spát malého a nakonec se připojila k Rickovi při sledování Police Wanted v obývacím pokoji. Na sobě měla kratičké letní šatičky, které jí sahali těsně pod kulatý zadeček a pevně objímali její mladé štíhlé tělo. Velmi si dala záležet na všech detailech, natočila si řasy tak že vypadala jako mrkací panenka a rty nalíčila růžovým leskem. Vhodný parfém a šlo se na věc.

S mladickou rozverností přistála na gauči vedle Ricka a usmála se na něj.

"Můžu se s tebou koukat na telku? Mne se nechce spát."

"Jo jasně," zabručel Rick, který byl z její přítomnosti spíš rozladěný. Byl to mladý klučina, který dával přednost počítačům před reálným životem a John se začal velmi obávat o jeho vývoj. Proto se rozhodl vzít situaci do vlastních rukou a trochu pomoci náhodě. Zvlášť když měli v domě takovou ochotnou a věčně nadrženou evropskou holčinu, která tuto výzvu přijala, jako kdyby šlo a nějakou perverzní hru.

John se potají vyplížil ze svého pokoje a usadil se v horním patře, kde přes zábradlí bylo vidět do obývacího pokoje. Lucince to obzvláště slušelo a byla tak šukézní, že jestli do ní Rick nezapíchne, tak je definitivně teplej.

Ti dva mlaďoši dole se zatím koukali na policejní záběry a Lucka se o svého mladého společníka viditelně třela. Sem tam letmé doteky a pohledy, ze kterých by se ztopořila i šikmá věž v Pise.

Nakonec pořad skončil a Rick chtěl jít spát, zvedl se a omluvil.

"Ne, ještě nechoď, prosím," řekla mu Lucka a zamrkala na něj obřími řasami. "Sem myslela, že si pustíme ještě nějaký film, mám tady pár kazet a nemám se s kým na ně dívat."

Rick chvíli nerozhodně přešlapoval na místě a pak neochotně svolil. Z kuchyně si přinesl mísu s křupkami a usadil se na gauči. Lucka zatím docupitala k videu a předklonila se. Johnův syn sjel očima po jejích dlouhých nohách a poodhaleném zadečku.

"Tak přece jenom není teplej," zamumlal si pro sebe John nahoře na schodišti.

Lucka vzala dálkové ovládání a usadila se vedle Ricka, cvakla knoflíkem a místností se rozlehl charakteristický zvuk soulože. Rickova ruka s krupkou ztuhla deset centimetrů od úst, vyvalil oči a zíral. Na obrazovce před ním si banda černochů podávala drobnou blondýnu a šukali ji jak kdyby byli na baterky.

Lucka se uvelebila na gauči a drobnou rukou zajela pod misku s křupkami, naklonila se k Rickovi a začala mu šeptat do ucha. Ten byl ale tak u vytržení, že nedokázal reagovat. Jen se na ní podíval a několikrát polkl.

Lucky se sesunula z pohovky a klekla si u jeho nohou. Rychle mu stála tepláky i s trenýrkami a odhalila přirození. Usmívala se, protože syn toho po otci zdědil víc, než jen hnědou barvu oči. Jeho čurák byl impozantní a již krásně nateklý. Vzala ho do ruky a začala ho pomalu hodit. Rick těkal očima z ní na televizní obrazovku, kde právě černoši dávali blondýnce sendvič a doráželi jí do kundy i zadku zároveň.

Minul okamžik a malá evropská čubička začala kouřit jeho nateklý péro. Bylo to pro něj něco úplně nového a sametovost její pusinky ho velmi překvapila. Byla to učiněná slast, klouzat ji mezi rty do horké pusinky a nechat se sát. Cítil, jak na něm pracuje hbitým jazýčkem a jak mu masíruje naběhlá varlata. Naříkal vzrušením. Ne že by si to nikdy nepředstavoval, ta malá holka ho vzrušovala celou dobu, co tady byla, ale nikdy neměl odvahu ji ani oslovit a hle - najednou klečí u jeho nohou a tváře se jí boulí pod tlakem jeho žaludu. Tohle byl splněný sen.

Nahoře na schodišti se John nepřestával usmívat. "Jen do toho maličká, přesně podle dohody."

Rick hlasitě oddechoval a pánví přirážel k sametové pusince. Jako panic nebyl zvyklý na takový přival vzrušení a za chvíli mu celým tělem otřásl orgazmus. Lucinka ani na moment nepustila jeho čuráka z pusy a ochotně spolykala vše, čím ji ten mladý klučina obdaroval. A že toho nebylo zrovna málo. Jeho sperma mělo pronikavou chuť borového jehličí a bylo husté jako zdrcnuté mléko. Ještě párkrát ho pohonila, aby z něj vymáčkla vše do poslední kapky.

"Tak vidíš Ricky... říkala jsem ti, že se tito bude líbit."

"To bylo neuvěřitelný, o tom se mi ani nesnilo."

"No já myslím, že sníš o mnohem větších věcech," řekla Lucka a stoupla ti přímo před něj. Přehodila ramínka šatů přes bílá ramena a vysvlékla se z nich jako had z druhé kůže. Její tělo odráželo svit malé lampy v sametových tónech. Bradavky na malých prsou jí stály v pozoru, na sobě měla jen drobné tanga kalhotky z černé lesklé látky. Pomalu je chytila za boční šňůrky a vyklouzla i z nich. Klín měla hladce oholený a podtrhovalo to dojem její až dětské nevinnosti.

Lehla si vedle Ricka na gauč a přehodila jednu nohu o opěradlo. Měla široce roztažené nohy a ukazovala mu úzkou dírku. Pomalu si začala přejíždět po kundičce prstama a dráždit si krouživě poštěváček.

"Jsi krásná," vzdychl Rick a rychle se k ní sklonil. Její pleť byla přesně tak sametová, jak si představoval a kundička jí jemně voněla, jako čerstvě rozkvetlá louka. Prsty trochu roztáhl vchod a začal jí lízat. Lucka ho hladila ve vlasech, vzdychala, prohýbala se v pase a nechávala ho, aby do ní zasouval jazyk a kmital s ním kolem poštěváku.

Rick měl plno práce s lízáním její malé píčky, takže nemohl vidět, že zaklonila hlavu a zahleděla se na schodiště. Usmívala se. Mezi žebrovým seděl John a pokynul jí hlavou. Šlo jí to na jedničku. Jeho panicoidní synátor právě rejdí jazykem v pičce, kterou denně projíždí čurákem jeho otec a kam se už nesčetněkrát vycákal. Naposledy dneska v poledne, když spolu probírali podrobnosti tohoto plánu. Chudák malý Rick o tom neměl ani tušení, když jazykem prozkoumával úzkou štěrbinku.

Mladá dívka ho povzbuzovala a v klučinovy začalo stoupat vzrušení novým tempem. Cítil, jak se mu v rozkroku znovu ztopořil penis a tak se posunul nahoru a namířil do přímo na vhod.

"Strč mi ho tam Ricku, chci ho tam až po koule. Neboj se mi to tam zarvat, já to zvládnu," povzbuzovala ho.

Rick se opřel o ruku a protlačil jí žalud do těla. Zavzdychala, když ucítila, že do ní proniká. To ho ještě více povzbudilo a v příštím okamžiku už byl v ní a pohyboval se v rychlém rytmu.

Nahoře na schodišti si John zamnul ruce. Už nikdy více panic.

Jeho syn se vpravdě činil. Šukal jako zběsilý a za chvíli se od gauče linulo charakteristické mlaskání, jak jeho nástroj mizel v tom mladém těle pod ním. Byla tak úzká... Úplně šílel z toho pocitu.

Lucka se mu v jeden moment vykroutila a otočila se k němu zezadu. Mladík neváhal ani moment a chytil ji za kulatý zadeček a znovu do ní zapíchl nateklý penis jen to mlasklo. Oba dva vzdychali ve společném vzrušení.

John nahoře spokojeně seděl a sám onanoval. Držel se pevně za čuráka a přetahoval si předkožku přeš žalud. Ta malá holka je démon. Dokonce se co chvíli podívá nahoru na schodiště, aby se ujistila, že vidí, jak ji jeho syn zezadu prcá.

Ten stále zrychloval tempo přirážení až jí hlava poskakovala v rychlém rytmu. Na televizní obrazovce opodál zrovna skupina černošského gangu krmila semenem blondýnu z východního bloku, která chtěla udělat díru do světa a místo toho jí banda černochů vyšukala díry do těla.

Rick ještě několikrát rázně přirazil k malému zadečku před sebou a zkřivil obličej v druhém orgasmu. Stříkal přímo uprostřed jejího těla a náramně si to užíval. Lucka pouze zavzdychala... vnitřnosti ji od toho dobývání pálili a bolely. Stále ale cítila silné vzrušení. Hodila úsměvem ke schodišti a pak se rychle obrátila. Penis vyklouzl s pochvy a zůstal ochable vyset. Sklonila se k němu a něžně z něj vysála poslední zbytky semene.

Vypla televizi, pohladila oddychujícího Ricka po tváři a se smíchem sebrala ze země oblečení. Zamrkala na mladíka dlouhými řasami a utekla po schodišti nahoru. Rick zůstal na gauči s myšlenkami, které mu kroužili hlavou jako zdivočelé družice.

Lucka proběhla do druhého patra, tam už na ni čekal John s čurákem, jak beranidlo. Chytil ji za ruku a zatlačil do své ložnice.

"Byl jsi spokojený Johne? Líbilo se ti, jak mně tvůj syn ošukal?" Zeptala se ho a usmála se. Rick viděl v koutku jejích něžných úst stopy mrdky.

"Zasloužíš si svoji odměnu, maličká" řekl jí John a objal jí. Cítila jak se o ni tře naběhlým údem a vzrušení jí neopouštělo. "Zasloužíš si každý centimetr své odměny," zašeptal jí John ucha při tom jí zasunul prostředníček do zadku.

"Jsem jenom vaše," řekla mu ta maličká děvka a vášnivě ho začala líbat. Cítil v puse chuť spermatu a to ho ještě více vzrušovalo. Začal jí rejdit prstem v konečníku a zarážet jí ho co nejhlouběji do těla.

"Klekni si," přikázal jí a ona se poslušně svezla na všechny čtyři. John si naslinil další prst a začal jí zpracovávat zadní dírku ukazováčkem a prostředníčkem najednou. Šlo to poměrně ztuha, protože jestli její pička byla úzká, tak prdelka byla superúzonká. John musel hodně tlačit, aby do ní pronikl a Lucka se pod tím tlakem malinko kroutila. Johnův penis sebou cukal v očekávání té rozkoše, až bude pronikat do teplých vnitřností té malé holky a John to nemohl příliš dlouho vydržet. Ještě dvakrát plivl přímo do malé dírky a už proti ní namířil svou chloubu.

Žalud šel hodně pomalu a ani zbytek penisu nebyl o mnoho lepší. Musel se do toho mladého těla dobývat po milimetrech. Malinko dovnitř a malinko ven, malinko dovnitř a malinko ven, vždy o kousíček hlouběji do těla. Dívenka slabě naříkala, ale poslušně držela.

"Však já ti narovnám střeva ty čubičko... po tomhle už budeš navždy sedět ve školní lavici rovně," chrčel za ní John a zasouval čuráka stále hlouběji a hlouběji. Sám se divil, kde ten jeho čurák mizí, vždyť ho měl jak ona předloktí. Ale chtěla to - má to mít.

Přidržel si ji za zadek a nemilosrdně zatlačil. Čurák jí zajel do zadečku a zmizel tam až po koule. Byla to neuvěřitelná slast. Přestože mu její svěrače stále kladli velký odpor, začal se rázově pohybovat a Lucka se neubránila tichému naříkání.

Hodně krát se musel prodrat hluboko do střev, než si její prdelka zvykla na ten cizí předmět a smířila se s tím, že v ní bude rejdit, roztahovat ji a dorážet jak jen hluboko dosáhne. John ji prcal jako zběsilý, zcela opilý tím mladým a drobným tělem. Stále zrychloval, až jeho vzrušení dosáhlo vrcholu a on se vystříkal přímo do střev. Tohle byla noc, na kterou nikdo ze zúčastněných nezapomene.

Žádné komentáře: