středa 1. září 2010

Láska mezi MJ a P

Spider-man se zhoupl na vystřelené pavučině a nabral závratnou rychlost, okolní budovy se na zlomek vteřiny rozmlžily a kolem hlavy mu zasvištěl vítr. Měl chuť vykřičet do světa svoji radost z pohybu, ale spokojil se s dvojitým saltem v nejvyšším bodě, kde se na okamžik dotkl stavu beztíže.

**********

Ze zápěstí vystřelil další smotek pavučiny, kterým se přichytil za velkou světelnou reklamu na rohu páté avenue. Přehoupl se do jedné z nejrušnějších ulic a dál se rychle ubíral ke svému domovu.

Poslední úsek zdolal po střechách, aby nebyl tak nápadný. Jeho nadpřirozeně pružné a silné tělo ho vystřelilo vpřed a bez problémů překonal široké průrvy mezi domy. Dvěma posledními skoky se ocitl na široké rovné střeše svého domu a po stěně z červených cihel se hlavou dolů vydal k oknu v horním patře. Teď opravdu vypadal jako radioaktivní pavouk, který ho před lety kousl v Osbournových laboratořích.

Přes rám okna nakoukl do ložnice, bylo pozdě v noci a Mary Jane bude již určitě spát. Tedy alespoň si to myslel - a opravdu... Na široké posteli ležela jeho žena a spala poklidným spánkem. Ležela na břiše s jednou rukou pod polštářem, vzhledem k panujícímu horkému létu měla místo deky jen tenké prostěradlo, které beztak skončilo zmuchlané u krásných kotníků.

Spidey trochu naklonil hlavu. Mary Jane byla vyjímečně krásná žena, také proto mohla být jednou z nejžádanějších topmodelek. Nohy měla štíhlé a dlouhé jako žádná jiná, tělo svou pružností připomínalo kočkovitou šelmu a nespoutanou energii podtrhovaly zářivě rudé vlasy a smaragdově zelené oči. Obličej měla ale spíše jemný, až dětský - s drobnými pihy na nose. Byla krásná ve všech ohledech a podle všech měřítek.

Pavoučí muž přelezl rám okna a pokračoval po stěně a následně po stropu místnosti. Choval se zcela neslyšně. Když se dostal nad postel, začal se pomalu spouštět na tenké ale pevné pavučině. MJ se dole v pohodlí postele maličko zavrtěla.

Peter žil s MJ už velmi dlouho, ale pořád ho dokázala neuvěřitelně vzrušit. Tedy popravdě... i tady se projevovala jeho radioaktivní krev, protože Spidey byl až neuvěřitelně nadržený. Většinu času se mu v rozkroku boulila erekce a jen pevná látka elasťáků ho uchránila před veřejným pohoršením. Ono se mu také nemůžete divit, když se po střechách prohání ve společnosti Wonder Women, Black Widow či Hellcat. Všechno holky se zálibou v latexu, lesťákách a vůbec výstředním oblékáním ze kterého se všem ostatním superhrdinům vaří krev v žilách. Spidey byl ale správný kluk a snažil se ovládnout pudy alespoň do té doby, než dorazí domů za MJ.

Měsíc svítil do pokoje a sametovou září hladil dlouhé nohy Mary Jane. Spider-man nakláněl hlavu hned na jednu a hned na druhou stranu zcela věren své hmyzí předloze a hltal očima mladou ženu pod sebou. MJ měla oblečenou saténovou noční košilku zlaté barvy, pevná prsa napínala tenkou látku, přes kterou se jasně rýsovali bradavky.

Košilka končila v pase, vykasaná převalováním se v posteli, a odhalovala drobné kalhotky z jemné látky, který zakrývali překvapivě úzkou kundičku. Překvapivě úzkou proto, že Spidey se vracel ze svých výprav tak nadržený, že MJ prcal i několikrát za sebou - často ho do ní vrážel i celé hodiny a jeho penis odrážel celkovou proměnu, kterou prodělal po pavoučím kousnutí. Měl úd mnohem větší, než běžný muž a erekce dosahovala tvrdosti kalené ocele. Tímto nástrojem se nemilosrdně dobýval do těla své ženy a v záchvatu chtíče nedbal žádných protestů. MJ si musela vytrpět své, ale stále zůstávala jeho láskou a co víc - její tělesné otvory se rychle zhojily, stáhly a znovu a znovu mu poskytovali potěšení. Byť se musel časem naučit najít určitou mez, aby jí příliš neubližoval.

Spidey se přetočil na laně a s lehkostí přistál hned vedle rusovlasé modelky.

"To už ses doma, Tygře?" zamumlala a otočila se k němu.

"Jsem doma, EmDžej."

Mladá dívka se trochu rozespale rozkoukala, maskovaný muž vedle jen dál stál a každý její pohyb hltal očima. Měla skutečně překrásné tělo.

Jí ani v nejmenším neušlo jeho vzrušení, už jenom ta boule v rozkroku nabývala impozantních rozměrů. Věděla co jí čeká a věděla, že tomu nemůže uniknout. Žije se superhrdinou, který má superchtíč a pokud nechce, aby si ho někde venku vybouřil na nějaké maskované kočičce, nezbude jí nic jiného, než se nechat ošukat přesně tak, jak si bude pavoučí mutant přát.

Smyslně se protáhla a nechala ho, aby si dobře prohlédl její plná ňadra rýsující se pod tenkou látkou noční košile. Pak se posadila a rukou ho začala hladit po stehně.

"Jaká byla hlídka ve městě, Tygře? Něco čeho bychom se měli bát?"

"Doktor Octopus mi připravil jedno nehezké překvapení, ale co bych to byl za kluka z předměstí, abych si nedokázal poradit," usmál se Peter pod maskou.

Zatímco mluvil, tak MJ začala posouvat svoji ruku výše a výše, až mu štíhlými prsty přejížděla přes bouli v rozkroku.

"Nakonec se tam objevila taky Black Widow a stala se z toho jedna velká mela."

"Black Widow? To je ta holka v černém latexu?"

"Všechno to jsou holky v černém latexu," usmál se Spidey.

"A chtěl bys jí? Myslel si na to, co by mohla dokázat v posteli, když dokáže na střeše dělat roznožky mezi létajícími kulkami? Určitě bys s ní mohl popustit uzdu víc, než se mnou..."

Spider-man místo odpovědi zahákl palec za gumu u pasu a druhou rukou zalovil v kalhotách. Jediným pohybem vytáhl z kostýmu napůl ztopořený penis, za který by se nemusel stydět ani král všech černochu. Bylo to obří nateklé maso pokryté pulzujícími žílami zakončené nachově zbarveným žaludem. MJ se usmála a v zelených očích se jí zablesklo. Štíhlou rukou uchopila superhrdinův penis a začala ho táhlými pohyby honit.

"Určitě by ses nemusel zdráhat zarvat ho do Black Widow bez jakékoliv přípravy, ta holka by to zvládla. Vsadila bych si, že kdejaký superpadouch toho už využil a vyzkoušel, co ta holka vydrží. Ty si to nemyslíš? Podívej jak jsi nadržený... a to ty patříš k těm hodným. Co teprve nějaký padouch - jaký ten musí mít choutky."

MJ dál honila penis a občas se s jeho špičkou mazlila, jako kdyby to bylo nějaké její domácí zvířátko. Spidey se nemohl ubránit, aby se mu před očima znovu nevybavilo štíhlé tělo Black Widow upnuté v latexu. Samozřejmě, že jí chtěl! A jak moc.

V penisu mu zacukalo. Mary Jane zpozorovala jeho stoupající vzrušení a tak pokročila na druhý level. Otevřela pusu, kterou špulila z obálek prestižním magazínu, a zasunula si mezi rty jeho tvrdnoucí maso. Rukou ho dál přihoňovala a druhou mu stáhla o něco víc elastické kalhoty, aby se dostala i na varlata, která jemně mačkala v malé dlani. Spidey cítil sametovost její pusinky a něžný dotek rukou, které pumpovali do jeho nástroje stále více a více krve. Za chvíli bude mít penis ztvrdlý jako kámen a bude cítit neodolatelnou potřebu ho do ní zapíchnout. Rychle se natáhl k obličejové masce a chtěl si ji stáhnout.

"Ne! Nech si masku nasazenou, chci aby jsi mě píchal jako Spider-man a ne jako Peter Parker. A vlastně... mám pro tebe malé překvapení," řekla MJ a dál ho rytmicky honila. "Chvilku tady počkej, ale ne že se svlíkneš!" usmála se na něj, rychle vyskočila a dala mu přes masku pusu. Pak rychle odběhla do vedlejší místnosti a nechala Spideyho samotného.

Peter byl tak vzrušený, že ho to v první chvíli zamrzelo, ale byl zvědavý, co si po něj jeho žena připravila. Tak si sedl na postel a sám si honil ztopořený penis při představě pružné Black Widow a jejího vypracovaného zadečku v černém latexu. Ta představa ho tak pohltila, že pomalu nezaznamenal, že se MJ vrátila zpátky do ložnice.

"No tohle," vyrazil ze sebe, když ji uviděl.

MJ stála přímo před ním a celé její tělo bylo uzamčeno do přiléhavého latexu, který se v měsíčním svitu leskl a dával vyniknout vnadám, které nebylo kam schovat. Bylo to jako kdyby si oblékla druhou kůži. Usmívala se a jemně se pohybovala v bocích. Měla naučené modelingové pózy, které teď střídala jednu za druhou a nechávala Petera, aby si prohlédl každý kousek jejího těla v sevření latexového kočičího obleku. Z pod zářivě rudé hřívy na něj blýskala zelenýma očima.

Její oblek byl velmi podobný tomu, co nosí Black Widow jen s drobnými odchylkami. Jedna z takových odchylek byla přímo v rozkroku, kde měla Mary Jane našitý zip. Dlouhým nehtem si s ním začala hrát a oči přitom nespouštěla ze svého superhrdiny.

"Dnes večer budu tvojí superkočkou, nemám žádné speciální schopnosti, ale zato mně můžeš prcat celou noc."

MJ se dál předváděla v nejrůznějších pózách a ve Spideym se vařila krev a cukalo mu v penisu. Mary Jane si právě přejížděla po křivkách svých nohou až k vysokým lakovým botám. Hluboce před ohnula a chytila se za jehlové podpatky, zadečkem přitom lehce zhoupla ze strany na stranu. To už Spidey nemohl vydržet, musel ji mít teď a tady. Rychlým pohybem se vymrštil z postele a ještě ve vzduchu vystřelil dva chuchvalce pavučin, které přišpendlili ruce MJ ke kotníkům. Ta vykřikla překvapením, ale pavoučí muž byl ve zlomku vteřiny za ní. Rychlým pohybem jí rozepnul zip v rozkroku a v dalším okamžiku v ní byl zaražen až po koule.

Mary Jane to naštěstí očekávala a tak použila malé množství gelu, kterým si promazala vnitřek pičky, než vyrazila za svým superhrdinským mužem. Ozvalo se tady hlasité mlasknutí, jak do ní naráz zajel - musela vykřiknout, protože i když měla zvlhčenou pochvu, byl pro ni rychlý průnik dost bolestivý. Peter do ni zapíchl obrovské přirození v jediném okamžiku a roztáhl ji jak do hloubky tak do stran. S rukama pavučinou přišpendlenýma ke kotníkům jí nezbylo než vykřiknout, bránit se nemohla a i kdyby... co by zmohla proti jednomu z nejsilnějších hrdinů na světě? Byla slabou ženou, se kterou si mohl dělat cokoliv chtěl. A Spidey se rozhodně nehodlal upejpat.

Uchopil ji za kulatý zadeček a začal k němu přirážet. Protože Mary Jane byla prvotřídní modelkou s nohama dlouhýma jak Aiffelovka, musel sám stát na špičkách, ale to mu příliš nevadilo. V mistrnosti se ozývalo hlasité mlaskání, jak do ní zajíždělo jeho ztopořené maso a ten zvuk ho vzrušoval ještě více. Moc dobře věděl, že se nesmí nechat příliš ovládnou chtíčem, protože pak by mohl své ženě ublížit. Nesmí zapomínat, že má nadlidské schopnosti se kterými se pojí veliká odpovědnost. Přesto nemohl odolat, aby trochu nezrychlil a nepřirážel v tempu, kterého by běžný muž byl sotva schopen. Mary Jane naříkala, zkroucená v nepřirozené poloze a neschopna uniknout penisu, který jí tepal do těla.

Spider-manovi hrozilo, že se co chvíli přestane ovládat a tak raději zvolnil tempo. Rozhlédl se a v tom dostal nápad. Vystřelil několik smotků pavučiny přímo na strop a vytvořil tak lepkavý závěs. Bez problémů zvedl MJ ze země, otočil ji vzhůru nohama a ve zlomku vteřiny ji zapletl do pavučiny. Předchozí uzel roztrhl a omotal jí nová bílá vlákna okolo pružného těla. Roztáhl jí nohy od sebe, pevně je stáhl za kolena a kotníky - MJ byla velmi pružná a tak měla své výstavní nožky takřka vodorovně od sebe. Další lana jí držela okolo pasu ve vzduchu a ruce měla pevně svázané za zády. Se zakloněnou hlavou vše viděla vzhůru nohama a točila se jí hlava - vše se stalo velmi rychle, během dvou úderů srdce. V třetím úderu srdečního svalu se jí před zelenýma očima objevil Spider-man v červenomodrém kostýmu, který měl v oblasti rozkroku stažený a přímo proti jejímu obličeji jí trčel velký, žílami pokrytý penis impozantních rozměrů.

Spidey ji letmým pohybem smetl rudé vlasy z překrásného obličeje a naklonil se nad ní. Nemohla z jeho tváře nic vyčíst, protože se celou dobu skrýval za svou maskou. Chvíli hleděla do velkých fleků, kde měl oči a pak se jí svět zhoupl jak s ní pohnul na improvizované houpačce a opět hleděla přímo na jeho ztopořené přirození, které jí čnělo proti obličeji. Spidey ji držel za hlavu a nasměřoval své oteklé péro do sametových úst. Otevřela pusu a nechala ho, aby do ní zajel, ale jak vysela v pavučině, nemohla regulovat hloubku zásunu. Spidey ji zhoupl na provazech a jeho penis zmizel hluboko v jejím hrdle. Nosem se zabořila mezi jeho varlata a jediný protest mohla dát najevo zakňučením a zacukáním se v lanech. Spidey ale vzdychal slastí a dost možná měl pod maskou zavřené oči. Znovu s ní pohnul v závěsech, mírně jí zhoupl a jeho penis se uvolnil ze sevření hrdla, povytáhl se do pusinky, kde se navlhčil slinami a znovu ji po jazyku vyrazil až do krku. Opět ji pleskly varlata do obličeje a pak zas a zas a zas. Dostávala sotva možnost se nadechnout a už měla zase ucpaný krk nateklým masem.

Houpala se v závěsu a žalud jí nekompromisně pronikal do úzkého hrdla, Spidey ji mačkal pevná ňadra uzamknutá v latexu a občas reguloval její houpání. Prsty nezapomněl proniknout i do její kundičky na opačném konci a zkontrolovat, zda je pořád dostatečně vlhká, aby se tam mohl vrátit. MJ naříkala co to šlo, ale přes ucpaná ústa z toho nebylo nic víc, než tlumené mumlání. Pavoučí muž jí náruživě přirážel k obličeji a nedbal ničeho, než svého vzrušení.

Rukama bloudil po jejím bezchybném těle, které objímala druhá kůže z lesklého latexu. Přímo z toho šílel a hlavou mu letěly obrazy všech těch superhrdinek, které chtěl kdy prcat. Pevně zabořil prsty do velkých prsou, která se dmula na hrudi MJ a vykukovala z černého materiálu. Pánví přirazil k rusovlasé hlavě a jeho penis znovu pronikl do těsného krku. Začal nahlas vzdychat vzrušením a přidal na intenzitě zasouvání. Narážel si její pusu ke kořeni penisu, až jí koule pleskali o čelo. Stále rychleji a rychleji. Jeho vzrušení se stupňovalo.

Na MJ začínali jít mdloby. Nedostatek kyslíku, překrvení mozku a surový způsob, jakým s ní zacházel na ní zanechávali stopy. Zelené oči co chvíli bloudili vsloup a tělo ochabovalo. Už se zdálo, že ztratí vědomí, když pavoučí muž vytáhl svůj zmutovaný penis ven z krku a v mohutném gejzíru ejakuloval.

Hlasitě lapala po dechu a přitom jí na tvář dopadali další a další cákance mrdky. Spider-man stříkal pětkrát déle a desetkrát více než běžný muž. Jeho koule mu poskakovali mezi nohama a v záškubech uvolňovali lepkavou tekutinu, která dopadala na tvář luxusní modelky a stékala do ohnivě červených vlasů. Několik cákanců zasáhlo její ústa lačnící po vzduchu a také dostala dávku přímo do jiskřivě zeleného oka, kde jí sperma začalo okamžitě nepříjemně pálit. Spider-man se ale dál chvěl v orgasmu a zaplavil jí další a další dávkou mrdky. Dvě dávky přelétli její hlavu a zkropili pružné tělo, na černém latexu byli bílé cákance jasně viditelné.

Po chvíli konečně přestal pavoučí muž ejakulovat a jen oddychoval pod svou maskou. Tvář Mary Jane vypadala, jak kdyby se ní udělalo celé fotbalové mužstvo. V záplavě mrdky se jí rozmazalo líčení a vlasy měla slepené spermatem. Penis před ní ale stále čněl vzhůru. Mutantovi choutky totiž není tak lehké zažehnat. Svět se s ní zatočil, jak si jí Spider-man otočil jak hračku. Teď stál přímo mezi jejíma široce roztaženým nohama.

Ozvalo se hlasité mlasknutí a MJ poskočila hlava ve vzduchu. Spidey jí opět zasunul penis zpátky do pochvy a vychutnával si rozkoš jejího přirození. Zasouval se do ní rytmicky a pravidelně, jako kdyby byl nějaký stroj na šukání. Po neurvalém znásilnění svého hrdla jí dělalo velké problémy byť jen polknout a šukání do kundy pomalu ani nevnímala. Jen s ní pořád smýkal dopředu a dozadu a napichoval si ji na ztopořený pyj. Snažila se polknout a trochu zvlhčit podrážděný krk, ale jediné, co cítila, byla pronikavá chuť spermatu, kterou jí Spidey nastříkal do otevřené pusy. Za neustálého šukání se jí pomalu začínalo vracet plné vědomí a stále více a více si uvědomovala i kamenný penis, který jí mezi nohama doráží hluboko do těla.

Spidey ji držel za útlý pas, za chvíli jí hladil dlouhé nohy a v dalším okamžiku laskal bezchybná prsa, po kterých by šílel i eunuch. Během toho stále přirážel a intenzivně jí mrdal. Žádný muž by nemohl vydržet takové tempo, ale Spidey taky nebyl jen tak někdo. Byl napůl hmyz a jeho schopnosti byli neuvěřitelné. Na penisu mu natekly žíly tak veliké, že celý jeho čurák připomínal předloktí vrcholového závodníka v kulturistice. S každým pohybem mu v penisu pulzovalo, jako kdyby to maso žilo vlastním životem. Za zřetelného mlaskání ho zarážel do měkkého těla před sebou a nechal se ovládat jen svým chtíčem.

Jak se stupňovalo jeho vzrušení, začal vydávat neartikulované zvuky a dorážel svým nástrojem do vnitřností MJ tak rychle, že se jeho zadek zdál rozmazaný. Mary Jane hlasitě naříkala, ale vše to zanikalo ve zvucích nekompromisního mrdání.

Pavoučí muž ve zlomku vteřiny vytáhl svůj penis a zkropil jí další dávkou mrdky. Pokryl jí celý rozkrok, velkou část plochého břicha a několik cákanců dopadlo i na štědře obdařený hrudník. Už toho nebylo tolik jako poprvé, ale i tak to bylo mnohem více, než by nastříkala i pětice mužů zároveň.

Spidey ji pevně uchopil a svět se s ní opět zatočil, nestačila ani vykřiknout a už letěla vzduchem. V dalším okamžiku přistála na posteli a zhoupla se na matraci. Spidey zatím v přemetu vyskočil na strop a přesně podoben své hmyzí polovině proběhl po čtyřech kolem lustru.

Trvalo přesně dva výdechy, než se pavoučí muž dostal nad postel a v přemetu přistál přímo na zádech Mary Jane. Ta se chtěla v reflexivní snaze o záchranu odplazit stranou, ale Spidey jí bolestivě zkroutil ruce za zády. Ozval se zvuk trhané látky, jak Spider-man bez jakékoliv námahy roztrhl latexový oblek a odhalil tak krásný zadeček MJ, za který platili přední návrháři spodního prádla. Zadníma nohama pod sebou mladou modelku zamkl a už se jí tlačil zduřelým masem proti řitnímu otvoru.

"Ne... tam, prosím, ne..." zakňourala MJ, ale nebylo jí to nic platné. Spideyho čurák si prorazil skrz svěrač cestu do zadní dírky a dál pokračoval hluboko do konečníku. Každý centimetr byl vykoupený bolestí, protože se MJ jen s těží vyrovnávala s cizím předmětem, který jí tak neurvale vtrhl do těla a narovnával záhyby vnitřností. Ale Spidey nepřestal, dokud v ní nebyl zaražený až po koule. Pak začal za hlasitého oddechování přirážet a MJ vystřelovala do těla nová a nová bolest. Masitý čurák si v ní ale za několik nekompromisních přírazů vydobyl své místo a bolest trochu polevila.

Pavoučí muž ji měl pevně ve své moci, držel jí zkroucenou na posteli a dorážel nateklým čukákem do prdelky. Naříkala, vzdychala a čekala, až se znova udělá a uvolní své sevření. Pavoučímu muži to ale po třetí trvalo o poznání déle, přestože ho úzké sevření análu silně vzrušovalo, tak nemohl nastřádat dostatek libida, aby se potřetí udělal. Intenzivně dobýval její tělo, které mu kladlo stále menší a menší odpor a s tím také polevovalo vzrušení, které z něj mohl čerpat. Zrychloval proto tempo a razantnost přírazů. Hlava mu z ramen trčela přímo dopředu, mírně nakloněná - měl zavřené oči a plně se soustředil na vstřebání pocitu, jak jeho čurák klouže v konečníku MJ. Už už už...

Zarazil se co nejhlouběji co to šlo a zamáčkl neurvale Mary Jane do matrace. Otřásl s ním třetí orgasmus a s řevem uvolnil cestu další záplavě spermatu, kterým naplnil řiť mladé modelce. Explodoval přímo uprostřed jejího pružného těla a všechno co zbývalo v jeho zmutovaných varlatech zprudka uvolnil v těsném sevření konečníku. Naplnil semenem to málo prostoru, které v jejím těle ještě zbývalo a zbytek se prodral podél penisu ven z těla. S každým záškubem vytryskly kolem neurvale roztaženého svěrače proudy zkaleného spermatu a potřísnili stehna obepnutá latexem a následně ztekla na postel, kde se vypily do matrace.

Spider-man se vysemenil z posledních zásob a konečně se spokojeně odvalil. Penis s mlasknutím vyklouzl z análu a uvolnil cestu další dávce mrdky, která byla natlakovaná ve střevech a teď se v bílém přívalu vyhrnula ven.

Tohle byl lepší mrd, jak s Black Widow minulý týden... pomyslel si Spidey.

Žádné komentáře: