čtvrtek 16. září 2010

Cesta vzhůru (část první)

Všichni víme jak to v modelingu chodí... denně se to dočítáme v bulvárním tisku kde jedno osočení střídá druhé. Obchod s krásou se stal námetěm i této povídky, kde si mladá dívka jde za svým snem stát se Miss World a musí pro to podstoupit nejedno ponížení. V první části budeme sledovat netradiční audienci u svérázného vládce, která v druhé části vyvrcholí vyvrcholením. Ale o tom opravdu až příště :-)

**********

Zuzanka byla na nejlepší cestě stát se novým objevem modelingu. Její tělo bylo štíhlé a pružné, ale přitom neztrácelo nic z ženských půvabů. Jadeitově zelené oči měli až hypnotický účinek, vlasy barvy mléčné čokolády a samozřejmě nohy dlouhé a štíhlé, že by s nimi mohla dělat reklamu na nový film Jamese Bonda.

První procházku po molu absolvovala těsně po čtrnáctých narozeninách, protože už od mala byla vytáhlá a působila dospělejším dojmem. V patnácti pak vyhrála okresní soutěž miss a v šestnácti se dostala do hlavního města, kde začala dostávat i vážnější nabídky.

Tehdy nad ní začínali rodiče ztrácet kontrolu a mladá Zuzanka se sama začala pohybovat ve světe showbussinesu. Konkurence byla velká a zbraně konkurentek často ne příliš čestné. Pokud chtěla uspět, musela na sobě tvrdě pracovat. Udržovat si linii, trávit denně spoustu času ve fitnessu, jíst jen dušenou zeleninu, dbát na každý kousek látky, který si oblékla, samozřejmostí bylo precizní líčení i kdyby šla jen nakoupit do supermarketu. A samozřejmě se musela vyspat s těmi správnými lidmi.

Cesta nahoru vždycky vede přes něčí postel, možná není úplně jediná, ale je nejrychlejší a nejspolehlivější. A na konkurzu bude vždycky alespoň jedna dívka, která se nebude stydět vyměnit lukrativní zakázku za chvilku potěšení. Pokud chtěla Zuzka uspět, musela přijmou pravidla hry. Byť byla odhodlaná jít za svým snem, za titulní obálkou magazínu Vogue, bylo to občas pro ni velmi obtížné.

Tak jako teď.

V zrcadle se zlatým rámem si zkontrolovala nalíčení plných rtů a dlouhých řas, ještě jednou přejela po přesně padnoucích šatech s vysokým rozparkem a párkrát se zhluboka nadechla, až jí napěchovaná prsa v těsném výstřihu málem vyskočila ven. V Dubai bylo parné léto a ona si na nohy natáhla i lesklé punčochy, které byť z pavučinově tenké látky, stále nepříjemně hřáli. Teď si nemohla dovolit se opotit, musela působit prvotřídním dojmem. Teď záleží na všem, tohle může být zásadní změna v její kariéře. Čeká jí audience u šejka Zayeda bin Rašída al Mayetuna. Nejbohatšího a nejvlivnějšího ze všech.

Ještě několikrát zkontrolovala bezchybnost svého vzhledu, když ji vyrušil jeden ze sluhů a pokynul jí směrem k zasedacímu sálu. Poděkovala mu a vykročila skrz masivní dveře do obří haly, která připomínala něco z pohádky tisící a jedné noci. Všude byli drahé látky, tkané koberce, originály známých obrazů.

V čele byl trůn vpravdě královský a na něm seděl pohodlně usazen samotný šejk. Po jeho pravici a levici stáli dva obří bodyguardi jejichž saka se pnula na zduřelé mase svalů a v podpaží se jim boulil obrys pistole. Měli černé brýle, a nehybný obličej.

Co ale Zuzanku upoutalo nejvíce, až málem škobrtla vysokým podpatkem, byl samotný šejk, který se samolibě usmíval. Měl na sobě tradiční hábit, který se obtáčel kolem těla, nohy měl ale široce od sebe a mezi koleny mu klečela nějaká žena, jejíž hlava se rytmicky pohybovala v šejkově klíně. Zuzce se zatajil dech, věděla, že šejk je zvrácený muž s choutkami nadrženého prasete, ale tohle ji překvapilo. Šejk se vůbec nestyděl a přijmul ji, zatímco ho žena z bohatého harému orálně uspokojovala. Už to samo o sobě bylo perverzní, ale Zuzanka nezaváhala ani minutu. Došla až k trůnu a mírně se uklonila, dobře si vědoma, že tím poskytne tomu starému páprdovi pohled do dmoucího se výstřihu.

"Velmi mne těší, že vás poznávám - šejku Zayede bin Rašíde al Mayetune. Je pro mne veliká čest, že jste mne přijal."

"Pro mne je to veliké potěšení, přítomnost tak krásné ženy mne povznáší do netušených výšin. Prosím... posaďte se," pokynul jí a jeden z bodyguardů jakoby odnikud vytáhl malou sametem potaženou stoličku, kterou položil na schůdek u trůnu. Zuzanka opatrně povystoupila výše a elegantně se posadila. Rozparek na šatech trochu sjel a odhalil tak dlouhé, štíhlé a sametově lesklé nohy. Z místa, kde jí usadili, zřetelně viděla, jak snědá indická dívka rytmicky kouří šejkův ztopořený penis. Nemohla od toho odtrhnout oči.

Vladaři to samozřejmě neuniklo a rozložitou rukou s mnoha zlatými prsteny líně položil na pohybující se hlavu ve svém klíně a začal si diktovat tempo.

"Nepohoršuje vás to?" zeptal se konverzačním tónem. "Jsem zvyklý se ve svém paláci oddávat nejrůznějším potěšením, lidské tělo skýtá takových možností, jak dosáhnout absolutní slasti. Mojí zálibou je objevovat taje rozkoše."

Mladá dívka konečně odtrhla oči od té ukázky orálního sexu a podívala se zpátky do očí šejka. "Ne můj pane, toto je váš dům. Mne nepřísluší soudit vás."

Šejk místo odpovědi zesílil tlak ruky a jeho mohutný penis začal mizet hluboko v ústech předkloněné ženy. Ta se nijak nebránila, jen pevně zavřela oči a odevzdaně snášela dorážení šejkova penisu do svého hrdla.

"Jaký je pravý důvod vaší návštěvy u mne slečno? Nepředpokládám, že je to jen společenská konverzace."

"Ano můj pane," odvětila Zuzanka a trochu si poposedla. "Zajisté víte, že vaše země bude hostit miss world, ze které vzejde ta nejkrásnější dívka planety. Já už teď vím, že se stanu miss České Republiky..."

Šejk jen pozvedl jedno ze svých mohutných obočí.

"...o ano, bojuju na všech frontách a všemi zbraněmi. Některé bitvy mám už vybojované, byť o mém vítěství se svět teprve dozví. Nicméně - já chci víc. Chci se stál Miss World. Nejkrásnější ženou planety. To je to, proč jsem sem přišla."

"Být Miss World ale obnáší mnoho povinností a musíte splnit přísná kritéria, jste na to připravena?" zeptal se Zayed.

Zuzanka místo odpovědi opět vstala a otočila se. Lehkým pohybem si sundala ramínka šatů z bílých ramen a lehké šaty z ní sjeli ke kotníkům uzamčených v botách na vysokém podpatku. Odhalila tak svoji dlouhou šíji a hlavně útlost svědomitě opečovávaného těla. Odtáhla si dlouhé kaštanové vlasy přes rameno, malonko se přetočila a upřela svůj smaragdový pohled přímo na šejka.

"Vy si nemyslíte, že jsem ta nejkrásnější žena na světě?"

Zayed očima hltal mladé tělo a obzvláště se zastavil u malého kulatého zadečku, do kterého se zakusovali krajkové kalhotky.

"Krása není všechno má milá..."

Mladá modelka neváhala ani minutu. Nacvičeným krokem přistoupila k trůnu a přiklekla k šejkovým nohám. Snědá dívka se trošku posunula a uvolnila jí místo.

Šejkův penis byl velký, nateklý a z části skvrnitý. U žaludu měl dvě velké pihy a u kořene zčernalou bradavici. Celý se leskl, jak by pokryt slinami. Uchopila ho do ruky a několikrát přetáhla předkožku přes žalud. Bylo to jako držet v ruce velkého chcíplého slimáka. Celkově to byl odporný kus masa, který korespondoval se zjevem samotného šejka.

Zuzanka ale nepočítala s tím, že by vládce Dubaje vypadal jak Keano Reeves, rychle vzala penis do úst a začala ho sát. Dívala se přitom šejku stále do očí, protože si byla plně vědoma svého hypnotického pohledu. Trvalo jen krátký moment a zpola ochablý penis jí začal v puse nabývat na objemu a tuhnout.

Snědá dívka se přikrčila vedle ní a začala nejprve rukou a pak i ústy masírovat šejkova chlupatá varlata.

Zuzance se na tváři dělali dolíčky, jak usilovně sála to ztvrdlé maso a stále nespouštěla oči z jeho majitele. Ten dál spokojeně seděl a dělal jako kdyby se ho to netýkalo. Mladá modelka ale velmi dobře věděla, že jeho vzrušení stoupá až k vrcholu. V penisu mu cukalo a ze žaludu jí do pusinky pronikala charakteristicky hořká chuť spermatu. Zrychlila proto tempo, až jí pálil celý jazyk a trochu otekly rty. Nepřestala ale ani na moment. Dál ho usilovně sála a přirážela ústy k jeho klínu. Nechávala ho proniknout až do svého úzkého hrdla, daleko do krku, kde si mohl vychutnat to nebývale úzké sevření. Dívka pod ní nepřestávala masírovat varlata. Tohle nemohl vydržet dlouho a opravdu...

Šejk se na ní usmál zažloutlými zuby a začal prudce stříkal. Mladá dívka místo aby penis trochu povytáhla a nechala si naplnit pusinku mrdkou, si ho zarazila co nejhlouběji do krku a nechala toho špinavého araba, aby se jí vystříkal přímo do hrdla. Ani teď z něj nespustila hypnotický pohled pronikavě zelených očí. Šejk jí obdařil řadou mohutných cákanců, které jí stekli až do žaludku.

"Myslím, že jsi nadějná modelka... máš určité vlohy..." prohlásil.

Žádné komentáře: