pátek 15. října 2010

Království: nadvláda orků (část první)

V prologu příběhu jsme byli svědky brutálního vpádu orčích hord do Království a přímé ukázky toho, jak jejich šamani dokáží proměnit lidskou mysl. Starý vojak zůstal omráčen na studené podlaze hlavního sálu a tam náš příběh končil. Teď se k němu vracíme a také k princezně Elizabethce a její královské matce. Obě dvě bude stát ještě hodně úsilí, aby potěšili své nové pány.

**********

Svět kolem mně tonul v temnotě a náruč nevědění mi byla nadevše příjemná, chtěl jsem tak zůstat navždy, nikdy se nevrátit do světa, kde hlava krále Thogaweho IV. visí na městské bráně a tlupy orků se brouzdají v krvi statečných mužů. Stále se mi ale vraceli obrazy... nejprve skrz černou oponu pronikali zvuky... Cinkání oceli, hrdelní a nepřirozená mluva, smích - který zněl jako rachot lebek kutálejících se po schodech do pekla.

Někdo mně uchopil za hlavu a prudce mi ji zvrátil dozadu, bolest vystřelila ze zátylku a v jediném okamžiku mě probrala. Ležel jsem zhroucený na studené zemi trůnního sálu vprostřed hradu, který jsem měl bránit před nájezdem. Otevřel jsem oči.

Přímo přede mnou se odehrávalo zvrácené divadlo. Malá princezna Elizabeth klečela na všech čtyřech, na sobě měla své nejlepší saténové šaty jasně červené barvy, drahá látka se skládala v oslnivé kaskádě ke špinavé zemi. Pas měla sevřený v korzetu vyšívaným zlatou nití, pevné obruče dávali vyniknout štíhlosti pasu, za který ji svírali špinavé ruce jednoho z mých spoluvězňů.

"Ach můj Bože..." zašeptal jsem. Ten mladík přísahal kdysi na svůj život, že bude bránit trůn a teď ale místo splnění své povinnosti se jen podle ukájel na tom nevinném těle. Elizabethka měla vykasanou sukni a chlípně vystavovala na obdiv svůj malinký zadeček. Vůbec jí nevadilo, že jí sleduje tolik očí. Hlavní sál byl plný uzurpátorských orků, kteří dávali na obdiv své prorezivělé zbraně, kterými nás srazili na kolena. Také tady byla přítomna celá šlechta, která se teď musela koukat, jak prostý voják při klekl zezadu k jejich princezně a prsty začal zkoumat její mladé tělo.

Elizabethka u toho vrněla jako kotě, které někdo drbe za ušima. Prohýbala se v pase a špulila proti špinavému vězni kulatý zadeček a nabízela mu ho ke hraní. Voják jí zasunul ukazováček do kundičky a zkoumal její vlhkost. Zřejmě byl spokojen protože na jeho ušpiněné tváři se objevil široký úsměv. Druhou rukou si pevně svírá svůj ztopořený penis a rytmicky si přetahoval předkožku přes žalud. Měl velké nateklé péro, ale okolo stojícím orkům to beztak muselo připadat jako tkanička od bot, jejich nástroje chtíče připomínali neotesané kyje, které se jasně rýsovali přes pytlovinové kalhoty.

Voják zkusil zasunout do princezny dva prsty a ta se tomu nijak nebránila a dál si vrněla neskrývaným vzrušením. Párkrát do ní prsty zasunul a zkoušel jak hluboko s nimi dosáhne do jejího malého těla. Pak ale najednou přestal a ukazováček zvlhčený princezniným vzrušením namířil proti její drobounké dírce o patro výše. Zatlačil proti svěrači a probojoval do uzonké dírky prst sotva po první kloub. Elizabethce se rozšířili blankytně modré oči a její drobná ústa se otevřela překvapením. Sevření malého konečníku bylo ale příliš silné a nechtělo vojákův prst pustit hlouběji do těla. Ten to ale nehodlal vzdát. Pevně uchopil princeznu oběma rukama za zadeček a rozevřel půlky od sebe, co to šlo. Nabral v puse husté sliny a plivl přímo na vzdorující řitní otvor. Pak znovu přiložil prst na malou dírku a znovu do ní zkusil proniknout, teď se mu to povedlo o něco více a jeho ukazováček zmizel v prdelce až po druhý kloub. Voják povzbuzen tím úspěchem ještě několikrát opakovaně plivnul na svěrač a postupně ho začal zpracovávat.

Princezna se o něco více natáhla dopředu a nechala ho pracovat ve své prdelce. Celou dobu se usmívala tím svým dětským úsměvem, který jsem si pamatoval z dob, kdy jsem si s ní hrál v královské zahradě a z okvětních plátků růže jí vyráběl malé panenky. Kdybych mohl tomu parchantovi, co se jí právě pokoušel zasunout do zadečku dva prsty najednou, utrhnou hlavu... udělal bych to bez zaváhání. Někdo mi ale držel ruce pevně za zády a já po mnoha dnech ve vězení rozhodně nebyl schopen boje.

Můj spoluvězeň skončil s přípravou řitního otvoru a rozhodl se vyzkoušet, jestli by se do něj nedokázal protlačit svým ztopořeným čurákem. Stoupl jsi těsně za princeznu, namířil žalud proti malé dírce a zkusil se vměstnat do úzkých prostor, které nebyli stvořeny k tomu, aby do jich pronikal takový předmět. Elizabethka ani o píď neucukla, přivřela oči a dál při tom násilném zneužití její prdelky spokojeně vrněla. Špinavý vězeň se kousek po kousku probojovával do jejích střev a ústa měl u toho nepřítomně otevřená, oči vytřeštěné. Sevření konečníku mladé dívenky bylo silně vzrušivé a tak měl penis nateklý a tvrdý jako kámen.

Někdo mi pevně chytil vlasy a držel hlavu tak, abych se musel celou dobu koukat, jak ten parchant začíná mrdat mojí malou Elizabethku. Mladičkou princeznu... Ach Elizo... Braň se prosím, nenech ho to udělat!

Mé úpěnlivé prosby však nebyli vyslyšeny. Princezna naopak sama začala zadečkem přirážet proti nateklému čuráku a slastně u toho sténala vysokým hláskem. Penis si rozrážel cestu mezi kulatýma půlkama a mizel v řitní otvoru až po chlupaté koule. Voják měl upřené oči na mladou princeznu a fascinoval ho pohled, jak do ní zajíždí jeho zduřelý čurák. Vzrušení ho zcela ovládalo. Znovu uchopil princeznu v úzkém pase a začal rychle přirážet. Bušil do ní jako smyslu zbavený. Jen co penis trochu povytáhl, už ho do ní opět zprudka zarazil. Všude se začalo ozývat hrdelní smích orků, kteří nadšeně přihlíželi, jak špinavý vězeň przní urozenou dědičku trůnu. Do jejich uznalého mručení se mísilo rytmické pleskání, jak vězeň zběsile přirážel a také vysoký hlásek Elizabethky, která sténala a sténala... a libý zvuk jejího hlasu ještě více burcoval nemitého milence, který neúprosně prznil anální dírku a roztahoval jí střeva do šířky i délky.

Viděl jsem, jak se velitel orků zvedl z trůnu a narovnal se do celé své impozantní velikosti. V rozkroku mu pořád čněl obří penis, ze kterého odkapávalo žluklé sperma. Rukou neurvale uchopil královnu, která celou tu zvrácenost pozoroval nezúčastněným pohledem. Rychle ji postrčil vpřed a zařval několik hrubých příkazů, kterým jsem nerozuměl. Všude okolo mě ale zařinčel kov a na podlaze zaduněli těžké kroky.

Orci hrubě nahnali všechny zajmuté vojáky do hloučku a neurvalými dloubanci do žeber je seřadili jednoho za druhého. Mně stále drželi v bolestivé poloze na místě a nedovolovali mi se pohnout. Většina mých můžu našla v sobě alespoň trochu vzdoru, kterou však ty příšery rychle zahnali tvrdými údery. V příštím okamžiku už všichni stáli v řadě a vyčkávali co se bude dít.

Orčí velitel přistoupil k prvnímu z nich a něco nesrozumitelného mu zakřičel do obličeje. Následně smýkl královnou po podlaze a povalil ji k nohám vojáka. Žena se rychle napřímila a na příkaz svého nového vládce stáhla vězni kalhoty až ke kotníkům. Odhalila tak ochable visící přirození pokryté nánosy špíny.

Voják sebou zazmítal, ale rezavá čepel na jeho hrdle ho hnedle uklidnila. Královna toho vůbec nedbala a rychle vzala jeho ochablé maso do ruky a snažila se v něm probudit život. Třela ho, honila a mačkala - ale bez žádné odezvy. Velký ork něco nespokojeně zabručel a znělo to jako když zavrčel vzteklý pes. Královna si vsunula měkký penis do pusy a ve tvářích se jí objevili důlky. Voják něco vykřikl, ale bránit se nedokázal. Jeho tělo začalo reagovat na dráždění panovnice a penis se postupně nalil krví.

Mezi tím vším dál mrdal první voják princeznu Elizabeth bez jediné přestávky, jediné chvilky oddechu, zpomalení či zmírnění. Bušil do jejího zadečku s takovou intenzitou, až jí spadla z hlavy stříbrná korunka a uvolnila spirálky blonďatých vlasů.

Jak se v něm střádalo vzrušení, stále vice a více mačkal malý zadeček na kterém byli jasně patrné červené otisky jeho drsných dlaní. Elizabethka naříkala a vykřikovala oplzlosti, které se vůbec nehodili do její sladké pusinky. Voják byl úplně u vytržení a dál si jí nabodával na tvrdé péro.

Nakonec to už nemohl vydržet, tlak úzkého konečníku mu poskytoval až příliš vzrušení. Ještě několikrát zprudka přirazil a zůstal až po koule v tom překrásném mladém těle. Zatlačil se co nejhlouběji a s výkřikem uvolnil veškeré napětí. Princezně explodovala ve střevech nálož horkého semene. Vojákem otřásal orgasmus a s každým záškubem plnil tu úzonkou prdelku mrdkou. Nakonec ještě jednou vykřikl a skácel se stranou. Penis s mlasknutím vyjel ze znásilněného otvoru, který se nestihl stáhnout a na světlo tak vytekla tenká stružka bílé tekutiny. Voják ležel na chladné zemi a hlasitě oddechoval.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

No tak honem, kdy bude pokračování? Tahle povídka fakt nemá chybu...